Εxtreme makeover: Μπορείς να σκεφτείς την τσάντα του IKEA ως It-bag;

To concept store Colette δημιουργεί νέες τσάντες για το πολυκατάστημα... και είναι αληθινά έργα τέχνης!

Τι να πεις για την τόσο κλασική και διαχρονική πια μπλε τσάντα των IKEA (παρεμπιπτόντως, έχει όνομα, τη λένε, Frakta); Μιλάμε για την τσάντα που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε σπίτι, ανθεκτική, χρήσιμη και οικονομική. Πέρα από τον όγκο της, που κάθε φορά σε εκπλήσσει αφού αναρωτιέσαι πώς μπορεί να χωράει εκεί μέσα η μισή σου κουζίνα, μία φίλη έχει βγάλει ένα ρητό ότι «αν δεν κάνεις μετακόμιση με τις μπλε τσάντες δεν ξέρεις τι πάει να πει μετακόμιση».
Ωστόσο, θα πρέπει σιγά-σιγά να την ξεχνάμε, διότι αλλάζει.
GettyImages 564049685
Όμως μην ανησυχείς η αλλαγή γίνεται προς το καλύτερο. To γαλλικό concept store Collete βάζει το χέρι του και αναλαμβάνει τον επανασχεδιασμό της κλασικής μπλε σακούλας, η οποία δεν θα είναι πλέον μπλε αλλά άσπρη. Στη μία πλευρά θα δεσπόζουν δύο με μπλε πουά σε διαφορετικό μέγεθος (το χαρακτηριστικό δηλαδή logo της Collete) και στην άλλη πολλές μικρά πουά.
Η νέα Frakta είναι ήδη διαθέσιμη στο Παρίσι, αλλά επειδή το Ελλάδα-Γαλλία δεν είναι Παγκράτι-Κολιάτσου, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το 2018, όταν και θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ευρώπη.
colette ikea bag
Oι νέες τσάντες Ikea

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ