Οι πιο σικ ψάθινες τσάντες

Οι πιο σικ ψάθινες τσάντες

Η πιο καλοκαιρινή τσάντα στην πιο σικ εκδοχή της.

Οι ψάθινες τσάντες είναι το συνώνυμο του καλοκαιριού και ο καλύτερος σύντροφος για την παραλία. Μόνο για την παραλία όμως;

Τις τελευταίες σεζόν θα δεις όλο και περισσότερα e-shop και brands να λανσάρουν τσάντες με ψάθινες λεπτομέρειες. Από απλές τσάντες ώμου, κολεγιακές, clutch, μικρά πουγκιά ή ακόμα και ρετρό τσαντούλες γεμίζουν τις κολεξιόν γνωστών εταιρειών. Η ψάθα δεν είναι πλέον μόνο για την παραλία αλλά θα σου δώσει καλοκαιρινή διάθεση και στην πόλη.

1.Cross body για την καθημερινή βόλτα (Gap)

gp838948-01vliv01

Απλή, με δερμάτινες λεπτομέρειες θα κάνει τις κλασικές υφασμάτινες cross bags σου να μοιάζουν βαρετές και άχρωμες. Θα την πάρεις στη σχολή αλλά και στην πρωινή σου βόλτα αφού θα ταιριάζει τέλεια με το casual πρωινό look σου.

2.Η σικ τσάντα ώμου (Debenhams)

etye5ty

Η ιδανική τσάντα για το γραφείο και για το επαγγελματικό formal look. Ταιριάζει τέλεια με τα blazer, τα κουστούμια, τις pencil φούστες σου. Με δερμάτινες λεπτομέρειες που την κάνουν ακόμα πιο σικάτη.

3.Η μικρή κοριτσίστικη ρετρό (Zappos Couture)

1548170-p-MULTIVIEW

Η μικροσκοπική, κοριτσίστικη τσάντα που θα λατρέψεις να φοράς στις βραδινές βόλτες σου. Θα ταιριάξει τέλεια με τα 50’s φουστανάκια σου και τις midi φουστίστες δίνοντας σου έναν ρετρό αέρα παλιού Hollywood.

4.Η κλασσική ψάθινη τσάντα (H&M)

hmprod

Η ψάθινη τσάντα στην πιο κλασική της έκδοση και η τέλεια επιλογή για τα σαββατιάτικα ψώνια, αφού χωράει πολλά πράγματα χωρίς να χάνεις το στυλ σου.