Εσύ έχεις δει τα κορμάκια που σχεδίασε η Khloé Kardashian;

Εσύ έχεις δει τα κορμάκια που σχεδίασε η Khloé Kardashian;

Mην έχεις αμφιβολίες... είναι όσο sexy πιστεύεις.

Khloe Kardashian Good American Bodysuits Collection 5
Khloe Kardashian Good American Bodysuits Collection 2
Khloe Kardashian Good American Bodysuits Collection 3
Khloe Kardashian Good American Bodysuits Collection

H Khloé Kardashian κάνει το επόμενο βήμα όσον αφορά το denim brand της, Good American, και εκτός από τα jeans, σχεδιάζει και μια σειρά από μαύρα κορμάκια.

Η celebrity designer κυκλοφορεί σήμερα, πρώτη μέρα, στο site της τα 11 νέα κορμάκια της, τα οποία έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά προιόντων που έχει ήδη «βγάλει», όπως: denim παντελόνια και σορτς, φούστες και jackets.

Όλα τα κορμάκια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, με κανονικό σλιπ, στρινγκ και Brazilian ενώ εκτός από τα κλασικά μακό σχέδια με cut outs μπορείς να βρεις διάφορα άλλα με διαφάνειες, δαντέλα ακόμα και γυαλιστερά υφάσματα. Όλα τα μοντέλα βγαίνουν από νούμερα 0 μέχρι 6 και οι τιμές τους κυμαίνονται από 115 μέχρι 170 Ευρώ.

Όπως όλα τα basic, μαύρα κορμάκια μπορούν να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα: Με mom jeans, με ψηλόμεσες φούστες, σε denim σορτσάκια, με σαλοπέτες, ακόμα και με jupes-culottes. Για να τα βγάζει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και η Khloé, κάτι μας λέει πως τα κορμάκια θα γίνουν το «νέο μαύρο» της μόδας και θα είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να εντάξουμε όλες άμεσα στην γκαρνταρόμπα μας!