Τα τέλεια γυαλιά για να προστατέψεις τα μάτια και το στυλ σου!

Ερμιόνη Σαρρή
Τα τέλεια γυαλιά για να προστατέψεις τα μάτια και το στυλ σου!

Tο καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, η θερμοκρασία «ανεβαίνει» μέρα με τη μέρα και εσύ, ονειρεύεσαι από τώρα τη θάλασσα, τις διακοπές και τον ήλιο. Τι άλλο φέρνει για σένα η έλευση του Καλοκαιριού; Την ανάγκη να πάρεις καινούρια γυαλιά ηλίου διότι εκτός από τα μάτια σου, πρέπει να προστατέψεις και το… στυλ σου.

Πώς θα καταφέρεις να βρεις τα κατάλληλα και πιο fashion γυαλιά ηλίου για εσένα; Τα βήματα είναι απλά! Ψάξε για τις τάσεις του 2017 και λάβε υπόψη το σχήμα του προσώπου σου. Για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις, εμείς σου αποκαλύπτουμε τη δική μας πρόταση και τα στοιχεία που αξίζει να ψάξεις σε ένα καλό ζευγάρι!

Κομψότητα και διασκέδαση κάθε στιγμή

Τι θέλεις από τα νέα σου γυαλιά ηλίου; Να προσδίδουν στο εκάστοτε look σου την απαιτούμενη κομψότητα και την ίδια ώρα να αποτελούν μια διασκεδαστική επιλογή, κάθε στιγμή. Κάθε φορά που τα φοράς πρέπει να αισθάνεσαι γοητευτική και άνετη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα καινούρια σου γυαλιά πρέπει να μπορούν να συνδυάζονται με όλα σου τα σύνολα και να σε συνοδεύουν αντάξια σε όλες τις υποχρεώσεις, φιλικές, επαγγελματικές ή... ρομαντικές!

TOUS1

Αποκλειστική διάθεση: DE RIGO HELLAS, τηλ.: 2106826326

Στην αναζήτηση των απόλυτων γυαλιών ηλίου του φετινού Καλοκαιρού, εμείς ανακαλύψαμε τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου του οίκου TOUS. Η συλλογή ξεχωρίζει για τη μεγάλη της ποικιλία σε μοντέρνα σχήματα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις σε αυτή τα γυαλιά ηλίου που ψάχνεις!

TOUS2

Μίνιμαλ μοντέλα με κλασικές «πινελιές»

Κάτι που έχουμε μάθει με το πέρασμα των ετών είναι πως η κομψότητα και η αληθινή ομορφιά «κρύβονται» στην απλότητα. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που και το 2017, οι καθαρές γραμμές, η απλότητα και η μονοχρωμία είναι «must».

Στη νέα συλλογή του οίκου TOUS θα βρεις κλασικές, αλλά και μοντέρνες γραμμές, που θυμίζουν τα εμβληματικά στοιχεία της γνωστής συλλογής κοσμημάτων. Τι περιλαμβάνει; Μίνιμαλ μοντέλα με δίχρωμους σκελετούς ή ντεγκραντέ, οι οποίοι τονίζουν τα ξεχωριστά σχέδια και σχήματα. Όσον αφορά στη χρωματική παλέτα, κυμαίνεται σε κλασικούς τόνους, αλλά και σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ και του μπλε. Θα τα βρεις, όμως, και σε μεταλλικό χρυσό και μεταλλικό ασήμι! Τολμάς;

TOUS3

Ο σκελετός

Μην ξεχάσεις να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στο σκελετό! Οι σκελετοί από κόκαλο και μέταλλο της συλλογής γυαλιών ηλίου TOUS δημιουργούν τα πιο σύγχρονα μοντέλα της συλλογής, όπου προβάλλονται εξαίσια, τα λαμπερά μεταλλικά αρκουδάκια στους βραχίονες.

TOUS4

Το σχήμα του προσώπου

Φυσικά, πριν την αγορά γυαλιών ηλίου, καλό είναι να τα δοκιμάσεις και να ψάξεις για εκείνα που ταιριάζουν περισσότερο στο σχήμα του προσώπου σου. Το πρώτο βήμα είναι να ελέγξεις αν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο ή έχει σχήμα καρδιάς.

Αν έχεις τετράγωνο πρόσωπο, καλό είναι να κοιτάξεις για στρογγυλά ή οβάλ γυαλιά με χοντρό σκελετό για να μην τονίζονται υπερβολικά οι γωνίες σου. Μήπως το πρόσωπό σου έχει σχήμα καρδιάς; Σε αυτή την περίπτωση αξίζει να ψάξεις για στρογγυλά οβάλ γυαλιά με λεπτό σκελετό και κλασικό, απαλό χρώμα. Τετράγωνα γυαλιά θα πάρεις αν το πρόσωπό σου είναι οβάλ ή στρογγυλό για να τονίσεις περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου. Αν δεν μπορείς να προσδιορίσεις το σχήμα του προσώπου σου, ρίξε μια ματιά στις αγαπημένες σου celebrities.

TOUS6

Όποιο κι αν είναι το σχήμα του προσώπου σου, στη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου του οίκου TOUS θα ανακαλύψεις αυτό που ψάχνεις: Γυαλιά για να ανανεώσεις το στυλ και τη διάθεσή σου στη στιγμή! Και να θυμάσαι, κομψότητα και διασκέδαση πηγαίνουν μαζί!

Αποκλειστική διάθεση: DE RIGO HELLAS, τηλ: 2106826326