Η Lidl Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων Esmara By Heidi Klum

Η Lidl Hellas παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων Esmara By Heidi Klum

Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ελλάδα η κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της στυλ, με ρούχα υψηλής ποιότητας και προσιτά σε όλες.

2
14
18
24

Σε ένα ξεχωριστό Fashion & Cocktail Party η Lidl Hellas παρουσίασε στις 13 Σεπτεμβρίου τη σειρά ρούχων Esmara by Heidi Klum. Οι καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μόδας όπου 5 «corners» απεικόνιζαν σημεία από την καθημερινότητα της κάθε γυναίκας και πως μπορεί να ντύνεται όμορφα, κομψά σύμφωνα πάντα με τις νέες τάσεις της μόδας.

Η Fashion Expert Βίκυ Καγιά μας παρουσίασε τους συνδυασμούς που μπορεί η κάθε γυναίκα να κάνει για το σπίτι, το γραφείο, μια βόλτα στο πάρκο αλλά και στις βραδινές εξόδους. Παράλληλα το συγκρότημα «The Swingin cats» και ο Γιώργος Ζερβός κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση με μουσικές που ταίριαζαν στο κάθε «corner».

Ελένη Σαββίδου (Lidl) Μιρκέτα, Βίκυ Καγιά, Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Νατάσσα Κόπτση (Lidl)
Η σειρά Esmara by Heidi Klum προσφέρει μεγάλη ποικιλία ρούχων σύμφωνα με τις νέες τάσεις στη μόδα αφού και η ίδια η Heidi Klum είναι λάτρης της μόδας και σχεδιάστρια ρούχων. Η Lidl δεν έχει συνδεθεί με τη μόδα μέχρι σήμερα. Με την Heidi Klum, μια δημιουργική πηγή έμπνευσης και μία επιτυχημένη σχεδιάστρια στο πλευρό μας, θέλουμε να κάνουμε την αλλαγή. Με σύνθημά μας το #LETSWOW θέλουμε να κάνουμε τη μόδα διασκέδαση και να εκπλήξουμε ευχάριστα τους καταναλωτές.

Η συλλογή προσφέρει ποικιλία ρούχων: πανωφόρια και λεπτές μπλούζες, Bomber τζάκετ και Super Skinny τζιν, δαντέλα, rock-style δερμάτινα, κ.α. Οι πελάτες της Lidl μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα κομμάτια Esmara by Heidi Klum από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ελλάδα σε μοναδικές τιμές από 7-25 Ευρώ.

The Swingin cats

Επισκεφθείτε μας και στο:

27

www.lidl-hellas.gr
www.facebook.com/lidlgr/
www.twitter.com/Lidl_Hellas_
www.instagram.com/lidl_hellas
www.linkedin.com/company/lidl-hellas
https://www.youtube.com/user/lidlhellas
Snapchat: Lidlhellas