Tι είναι το «Intimissimi Every Wear Book» και τι σχέση έχει με την Irina Shayk;

Tι είναι το «Intimissimi Every Wear Book» και τι σχέση έχει με την Irina Shayk;

Ένας οδηγός απαραίτητος σε όλους. Έρχεται να απαντήσει σε ερωτήματα όπως «Τι φοράω πάνω από τα εσώρουχα;», «Τι υφές να επιλέξω;», «Τι επίδοση να περιμένω από τις φυσικές ίνες σε σύγκριση με τις επεξεργασμένες;».

3998 3 v1
BOD89P
CLD58T
4016 9 v1
LCD89A copy

Οι γυναίκες ολοένα και γίνονται πιο συνειδητοποιημένες κι απαιτητικές σε θέματα ποιότητας/επίδοσης των υφών που έρχονται σε επαφή με το δέρμα τους, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία του πρακτικού οδηγού “The Intimissimi Every Wear Book”. Ο συγκεκριμένος οδηγός τσέπης απεικονίζει και περιγράφει την εφαρμογή, άνεση και επίδοση των υφών (μετάξι, μααλί&μετάξι, modal, modal-κασμίρ, ισοθερμικό modal-κασμίρ, modal-δαντέλα, modal-μετάξι, βαμβάκι Supima, φυσικό βαμβάκι, βαμβάκι raw cut μικροϊνες) που χρησιμοποιούνται στα basic πλαχτά και cult κομμάτια (tops, αμάνικες μπλουζες, κορμάκια, μακρυμάνικα πλεχτά, σλιπ, κ.α.) κατάλληλα για να φορεθούν “πάνω από τα εσώρουχα”.

Έτσι κάθε γυναίκα θα είναι σε θέση να γνωρίζει τι να επιλέξει και ποιο κομμάτι να ταιριάξει με το “σωστό” εσώρουχο όλες τις ώρες της ημέρας. Μία ευκαιρία να κατατοπιστείτε για κάθε πλευρά του ρούχου σας, μία φιλοσοφία αφιερωμένη στη σύγχρονη γυναίκα που είναι ολοένα και πιο συνειδητοποιημένη για την -εσωτερική και εξωτερική- γοητεία της. Μία πεποίθηση που συνοψίζεται στο hashtag #insideandout, το οποίο η Intimissimi επέλεξε για να επικοινωνήσει το νέο όραμα της θηλυκής ομορφιάς. Πραγματική, σύγχρονη και περήφανη για την αισθησιακότητά της. Tο μοντέλο του Every Wear Book της Intimissimi είναι η Irina Shayk, η μούσα του brand που ενσαρκώνει με ακαταμάχητο τρόπο την ομορφιά και την ιδανική έννοια της σημερινής γυναίκας, μαζί με την κομψή αισθησιακότητα αντανακλά την έξυπνη άνεση και ποιότητα που υπογράφει η Intimissimi.

Η Irina απαθανατίζεται με ένα καθ’όλα νέο twist από τον νεαρό φωτογράφο Rowan Papier. Επιλέγοντας να τη φωτογραφίσει χρησιμοποιώντας αναλογικό κι όχι ψηφιακό φίλμ, αντίθετα με τη σημερινή τάση στη φωτογραφία μόδας, ο Rowan Papier προσέδωσε έναν πολύτο και μία αδιαμφισβήτητη κλάση τις εικόνες. Tι λέει ο ίδιος ο Rowan Papier για το concept της φωτογράφησης: “Όταν η Intimissimi μου είπε για το project, μπόρεσα να το οραματιστώ αυτόματα. Ζήτησα να φωτογραφίσω την Irina με φιλμ, σε φυσικό iconic φως, με διάθεση να ρετουσάρω όσο λιγότερο γίνεται.

Οι φωτογραφίες αποπνέουν ειλικρίνεια. Μεταφέρουν την ιδέα της της καθησυχαστικής άνεσης η οποία ταιριάζει ιδανικά με το concept πίσω από τη συλλογή, κομμάτια που φοράς για πάντα, σαν να ήταν ένα δεύτερο δέρμα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy aπό την αίσθηση της άνεσης στο ίδιο σου το δέρμα… λοιπόν, τίποτα πιο sexy από την Irina Shayk…”.

Η Irina σχολιάζει για την on-set εμπειρία της με τον Papier και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους: “Ο Rowan είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους φωτογράφους που γνωρίζω και ένας από τους πιο ευχαριστους και ωραίους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί ποτέ. Το να είμαι μαζί του στο στούντιο είναι φανταστικά διασκεδαστικό. Καταφέρνει να βγάλει κάτι από εμένα που κανένας άλλος φωτογράφος δεν έχει «πιάσει». Σε αυτό το project, μου έκανε πορτραίτα με τόσο αγνό, αυθεντικό και προσωπικό τρόπο, τονίζοντας μία πιο χαλαρή και μερικές φορές ευάλωτη πλευρά της προσωπικότητάς μου. Με λίγα λόγια, κατάλαβε και «έπιασε» τον πραγματικό εαυτό μου. «Θα του είμαι αιώνια ευγνώμων». Tο Intimissimi Every Wear Book, σχεδιάστηκε για τους πελάτες του brand σε όλο τον κόσμο - έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες - και είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο, στα καταστήματα. Πάρτε το δικό σας!

Και μόλις αποκτήσετε τον δικό σας οδηγό, θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε και το νέο προϊοντικό concept της Intimissimi, το οποίο αναπροσδιορίζει τον κόσμο του basic knitwear. Οι λέξεις-κλειδιά είναι λειτουργικότητα και απόδοση: μπλούζες, tube tops, κορμάκια και πουκάμισα σε basic αποχρώσεις. Με ένα ιδιαίτερο focus στις διαφορετικές υφές και τα χαρακτηριστικά τους, τα κομμάτια της συλλογής γίνονται το δεύτερο δέρμα σας. Άνετα, με easy chic στυλ και μία δόση glam.




Mε modal, κασμίρι, μικροϊνα, μετάξι, δαντέλα και βαμβάκι, τα νέα knitwear σχέδια χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία υφασμάτων. Κάθε ένα χαρίζει άνεση και λειτουργικότητα, με εκπληκτική απόδοση – στοιχεία απόλυτα ταυτισμένα με το brand Intimissimi.

4014 9 v2