Η Κate Moss έχει ένα νέο, αγαπημένο είδος παπουτσιού και πολύ μας αρέσει!

Η Κate Moss έχει ένα νέο, αγαπημένο είδος παπουτσιού και πολύ μας αρέσει!

Μόλις αγόρασε 8 ζευγάρια από ένα fashion label που δεν ξέραμε καν ότι υπάρχει.

Τα flat παπούτσια μπορούν είτε να απογειώσουν το στυλ σου είτε να το ρίξουν στα τάρταρα και θεωρούνται «πυλώνες» κάθε στυλιστικού οικοδομήματος. Ακόμα και αν εσύ ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν πηγαίνουν πουθενά χωρίς τα τακούνια τους, θα αναθεωρήσεις και θα προβληματιστείς λίγο μόλις μάθεις ότι υπάρχει ένα νέο είδος –και brand- παπουτσιών χωρίς τακούνι από το οποίο η Kate Moss μόλις αγόρασε 8 ζευγάρια! Η «Βασίλισσα των ballet pumps» ανακάλυψε ένα νέο, ιταλικό fashion label, το οποίο ονομάζεται ViBi Venezia, ιδρύθηκε από τις αδελφές Viola και Vera Arrivabene και δημιουργεί παπούτσια που βασίζονται στο κλασικό σχέδιο των «gondolier slippers» (κάτι ανάμεσα σε εσπαντρίγιες και slippers) και είναι τόσο χειμωνιάτικα, γιατί έχει σχέδια από βελούδο και tweed, όσο και καλοκαιρινά από λεπτό ύφασμα και λινάτσα.

https://www.instagram.com/p/BcjpRRPlwPl/


Οι δύο αδερφές, μεγάλωσαν στη Bενετία και από μικρές φορούσαν το «Furlane» (ένα πρακτικό παπούτσι που θυμίζει slip-ons και το φοράνε οι Γονδολιέρηδες για να μην γλιστράνε πάνω στη βάρκα. «Στην αρχή όταν τα φορούσαμε δεν καταλαβαίναμε ότι ήταν κάτι ξεχωριστό, αλλά όταν είδαμε ότι πολλά οι άνθρωποι γύρω μας, από την υπόλοιπη Ευρώπη ρωτούσαν, από πού θα μπορούσαν να βρουν τα ίδια παπούτσια, αποφασίσαμε να το κάνουμε επάγγελμα και κάπως έτσι δημιουργήσαμε το brand και το e-shop μας. Σκοπός μας ήταν όλος ο κόσμος να μπορεί τελικά να παραγγείλει ‘ένα μικρό κομμάτι της Βενετίας’ και να φτάσει στις πόρτες τους σε κάθε γωνιά της γης», δήλωσαν η Viola και η Vera.

https://www.instagram.com/p/BcmQBkflaIs/


To αγαπημένο μας fashion icon, η «μοναδική Kate της καρδιάς μας» που λένε και οι Βρετανοί, έχει ήδη δώσει μία εξαιρετικά μεγάλη παραγγελία στο «ViBi Venezia» και έχει αποκτήσει 8 ξεχωριστά ζευγάρια. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε τα loafers και τα brogues και να δώσουμε μία ευκαιρία σε αυτά τα «παπούτσια Γονδολιέρη με ένα twist»; Eμείς –και η Moss- απλά θέτουμε τα ερωτήματα, εσείς θα δώσετε τις απαντήσεις!

https://www.instagram.com/p/Bbb3BOclc5x/