H αγαπημένη σχεδιάστρια της Kim Kardashian είναι πιστό αντίγραφό της

H αγαπημένη σχεδιάστρια της Kim Kardashian είναι πιστό αντίγραφό της

Είναι ίδια με την star και είναι μόλις 22 χρονών.

Η εικόνα της Kim Kardashian με ένα μαύρο, στράπλες bustier και ψηλόμεσο κολάν είναι κάτι γνώριμο, κάτι που έχεις δει πολλές φορές παρατηρώντας τις εμφανίσεις της star. Αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι ότι πίσω από αυτό το χαρακτηριστικό look της δεν κρύβεται κάποιο brand εσωρούχων ή ένα sporty label, αλλά μία νεαρή σχεδιάστρια μαγιό. Η 22χρονη από την Αυστραλία, Amelia Perez, είναι η εμπνεύστρια και η δημιουργός των Aexae Swimwear και δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο μόλις τα τελευταία δύο χρόνια. Η Amelia, εκτός του ότι μοιάζει εξαιρετικά στην Kardashian έχοντας και εκείνη έντονες καμπύλες και μακριά μελαχρινά μαλλιά, προσεγγίζει με τα σχέδια της απόλυτα τον τρόπο ντυσίματος της Kim. Minimal μαγιό, αποκλειστικά μονόχρωμα σε αυστηρές και nude αποχρώσεις, με παρτά κοψίματα που αναδεικνύουν τις γυναίκες με τονισμένους γλουτούς, λεπτή μέση και μεγάλο στήθος. Γυναίκες, δηλαδή, σαν την ίδια και την μεσαία αδερφή Kardashian. Κομμάτια της έχουν φορέσει και η Alessandra Ambrosio, η Kourtney Kardashian αλλά και η Sofia Richie ενώ, όπως θα δεις μπαίνοντας και στο site της, τόσο τα ολόσωμα όσο και τα μπικίνι είναι αρκετά οικονομικά.

https://www.instagram.com/p/BVrHzCCh4jq/

«Ως νεαρή κοπέλα η γιαγιά μου (που ήταν μοδίστρα για τον κυβερνήτη της Βραζιλίας) με ενθάρρυνε να επιλέξω τα δικά μου υφάσματα και σχέδια από τα οποία θα σχεδίαζα για εμένα φορέματα και παντελόνια», θυμάται η Perez σε συνέντευξη που έδωσε στην Αυστραλιανή Vogue, προσθέτοντας, «δώδεκα χρονών έμαθα πώς να ράβω και από εκεί και πέρα η αγάπη μου για τη μόδα και το design άρχισε να μεγαλώνει.

https://www.instagram.com/p/BYVuEOGFRhP/

Η πρώτη μου εμπειρία με την αγορά μαγιό ως έφηβη με άφησε απογοητευμένη. Η γραμμή δεν ήταν σαφώς για το σχήμα του σώματός μου και το ύφασμα ξεχείλωσε αμέσως με το που το φόρεσα. Έτσι, μετά από κάποια χρόνια, άρχισα να δημιουργώ τα δικά μου μαγιό, ράβωντας τα δείγματα πάνω μου. Το πρώτο κομμάτι που σχεδίασα για την Aexae ήταν το ψηλόμεσο και ψηλοκάβαλο slip ΄Mercedes’ το οποίο συνεχίζει σήμερα, δύο χρόνια μετά, να είναι το best seller του brand μου».

https://www.instagram.com/p/BK9L0itDHzb/

Η Κim βέβαια επέλεξε να φορέσει ως bustier σε βόλτα της μέσα στην πόλη το ‘Μercedes’ top, κάνοντας ολόκληρο το σετ να ξεπουλήσει σε χρόνο dt. H αλήθεια είναι πως παρατηρώντας προσεχτικά όλα τα Aexae κομμάτια θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά πως τα έχει σχεδιάσει η ίδια η Kardashian! Τόση ταύτιση ανάμεσα στις δύο γυναίκες, στην εμφάνιση αλλά και στο στυλ τους

https://www.instagram.com/p/BcdK3iOF-bD/