«We are tribe»: Αυτή η νέα συλλογή μαγιό μας ενώνει αισθητικά όλες

«We are tribe»: Αυτή η νέα συλλογή μαγιό μας ενώνει αισθητικά όλες

Τα Maa Boo Swimwear μόλις κυκλοφόρησαν την καινούργια τους collection και αυτό είναι το πιο ευχάριστο νέο που θα διαβάσεις σήμερα!

IMGP0120
IMGP1057
IMGP2476

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας, ελληνικά swimwear brands, το Maa Boo -που δημιουργήθηκε το 2013 από δύο κολλητές, την Άννα Τζελέπη και την Ιλόη Χατζησπυρίδη- παρουσιάζει φέτος την πέμπτη ολοκληρωμένη συλλογή του για το Καλοκαίρι του 2018 με τίτλο We are Tribe και έμπνευση όλα εκείνα τα free-spirited, τολμηρά και φύσει αισιόδοξα κορίτσια που αγάπησαν τα ευφάνταστα σχέδιά του από την πρώτη στιγμή και το κατέστησαν ένα από τα πιο δημοφιλή resortwear brand στην ελληνική αγορά. Με αφορμή τα πέντε χρόνια των Maa Boo Swimwear στα μέσα Ιουνίου λανσάρεται και το online shop και το νέο ανανεωμένο site www.maabooswimwear.com, όπου θα διατίθεται η ολοκληρωμένη κολεξιόν του brand και αναμένεται να «λύσει τα χέρια» σε όλες εμάς που λατρεύουμε τόσο τα μαγιό, όσο και το μεταμεσονύχτιο online shopping.

Η συλλογή We are Tribe για το Καλοκαίρι 2018 παραμένει πιστή στα δομικά στοιχεία του brand. Τα μοτίβα αποτελούν και φέτος τον πυρήνα της συλλογής. Οι απαλές buttery υφές ανανεώνονται μέσα από νέα κοψίματα, εμπριμέ και μονοχρωμίες προσδίδοντας μια αξεπέραστη αίσθηση στο σώμα. Η μεγάλη ποικιλία γραμμών και σχεδίων παραμένει το ατού του label αναδεικνύοντας στον υπερθετικό βαθμό τις διαφορετικές εκφάνσεις της θηλυκότητας, τις αμέτρητες μορφές του γυναικείου σώματος. Ο καλιφορνέζικος εξωτισμός του σερφάδικου ολόσωμου La La Land συναντά την έθνικ μεγαλοπρέπεια του Glitter Tattoo μπικίνι αλλά και την αφρικανική έμπνευση του ασπρόμαυρου WildLife.

Τα παράλια της Μεσογείου «ενώνονται» με τις αμμώδεις ακτές του Μεξικού μέσα από τα σχέδια Riviera και Tulum. Ta 70s ταπισερί μοτίβα του Retro Cool «ευθυγραμμίζονται» με τα πολύχρωμα, τρισδιάστατα γραμμικά εμπριμέ του Cubes. Το σχέδιο Miss Sunshine αποτελεί -όπως προδίδει και το όνομά του- μια ωδή στα «κορίτσια του ήλιου», ενώ το Up in the Air με τους αετούς «πανηγυρίζει» την κατάκτηση της ελευθερία τους. Νέα προσθήκη στη συλλογή οι μονοχρωμίες Army, Maroon, το ανάγλυφo off-white Sea Ruffles, το πουδρένιο Socialite και το πετρόλ Moon Safari. Aνακάλυψε ποιο ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και απόκτησέ το εύκολα και απλά με ένα κλικ από το σαλόνι του σπιτιού σου!

Δες επίσης: Θα φύγεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος; Αυτά τα 10 fashion items πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου