Γιατί τι χρειάζεσαι το καλοκαίρι; Mία ταράτσα, ένα ηλιοβασίλεμα και την πιο cool συλλογή μαγιό

Γιατί τι χρειάζεσαι το καλοκαίρι; Mία ταράτσα, ένα ηλιοβασίλεμα και την πιο cool συλλογή μαγιό

Τα MAA BOO Swimwear παρουσίασαν τη νέα τους collection, «WE ARE TRIBE», για το Καλοκαίρι 2018 με ένα ξεχωριστό pool party στην ταράτσα του Acro Club.

JOE 6762
JOE 6717

Με θέα την Ακρόπολη, με δυνατές μουσικές και signature cocktails παρουσίασε το δημοφιλές resort brand MΑΑ BΟΟ Swimwear των Ιλόη Χατζησπυρίδη και Άννα Τζελέπη τη νέα του συλλογή We are Tribe για το Καλοκαίρι του 2018, το βράδυ της Τετάρτης (13/6). Ο χώρος της πισίνας στην ταράτσα του Acro Club είχε μεταμορφωθεί σε εξωτικό παράδεισο με τις ευφάνταστες συνθέσεις τροπικών φυτών και λουλουδιών του Fleria, ενώ τα ευφάνταστα κοκτέιλ με βάση το premium gin The Blue Beetle ανέβασαν τη διάθεση των καλεσμένων δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα καλοκαιρινού πάρτυ που κράτησε μέχρι το πρωί.

Παράλληλα με την παρουσίαση της πέμπτης ολοκληρωμένης συλλογής, τα MΑΑ BΟΟ Swimwear γιόρτασαν και το λανσάρισμα του ανανεωμένου τους site και online shop www.maabooswimwear.com. Στο μοναδικό αυτό press event έδωσαν το παρών συνεργάτες και φίλοι του brand, άνθρωποι από το χώρο της μόδας και των περιοδικών, δημοσιογράφοι, fashion editors, bloggers, στυλίστες και influencers, όπως η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Αναστασία Περράκη, η Ραμόνα Βλαντή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Χρυσάνθη Κουρούπη (@HereCComes), ο Χάρης Ντάβλας (@InIconsWeTrust), οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα κολεξιόν, στημένη σε ένα χώρο tropical με θέα την Ακρόπολη, και να θαυμάσουν τα καινούρια prints, σήμα-κατεθέν του brand, όπως το Hawaiian La La Land και το ασπρόμαυρο neo-African WildLife. Kαι κάπως έτσι βρεθήκαμε σε μία ταράτσα που μας έφερε πιο κοντά στις διακοπές του καλοκαιριού... έστω και νοητά!

Οι δημιουργοί των Maa Boo Swimwear, Ιλόη Χατζησπυρίδη (αριστερά) και Άννα Τζελέπη
Δες επίσης: «We are tribe»: Αυτή η νέα συλλογή μαγιό μας ενώνει αισθητικά όλες