Double Trouble: H Tάμτα φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Kim Kardashian

Double Trouble: H Tάμτα φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Kim Kardashian

Και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι μας άρεσε περισσότερο από την reality star.

LP2 1991
LP2 1988

H Τάμτα ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο στυλάτες παρουσίες στα χθεσινά MAD Music Video Awards 2018. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης φορώντας ένα mini, μαύρο Versace φόρεμα με χρυσά τρουκς και sexy cut outs. To είχε συνδυάσει με κόκκινο κραγιόν, chain bag και μαύρε γόβες που έδεναν στον αστράγαλο. Το όλο σύνολο απέπνεε δυναμισμό και μυστήριο ενώ τα μαύρα γυαλιά ηλίου που φόρεσε μπαίνοντας στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, έδωσαν ένα casual touch στο look της. Όσο όμως περνούσε η ώρα και την παρατηρούσαμε περισσότερο δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε τι μας θυμίζει.

Μέχρι που το βρήκαμε. Ακριβώς το ίδιο Versace φόρεμα (όπως θα δεις και παρακάτω στην φωτογραφία που ανέβασε η ίδια) είχε φορέσει και η Kim Kardashian, πριν από περίπου έναν μήνα, στο after party του MET Gala.

H διεθνούς φήμης τηλεοπτική persona έκανε τα μαλλιά της μία ψηλή αλογοουρά για να αναδείξει το εντυπωσιακό μπούστο του φορέματος, ενώ στο μακιγιάζ της επέλεξε να τονίζει τα μάτια της με σκούρο μολύβι. Μπορεί να σκεφτείς πως δεν είμαστε αντικειμενικές, αλλά δεν ισχύει… πραγματικά προτιμάμε τον τρόπο που έβαλε το ίδιο ρούχο η Τάμτα. Γνώμη μας πάντα!
Δες επίσης: Tι έχουν πάθει όλες στο Instagram και μοιάζουν σαν να έχουν ημικρανία;

https://www.instagram.com/p/Bi5OntLlQI1/