H Madonna στο εξώφυλλο της Ιταλικής Vogue ξαναβρίσκει τη χαμένη της αίγλη

H Madonna στο εξώφυλλο της Ιταλικής Vogue ξαναβρίσκει τη χαμένη της αίγλη

Φωτογραφήθηκε για το τεύχος Αυγούστου από τους Mert Alas και Marcus Piggott.

Με total look Saint Laurent by Anthony Vaccarello, η Madonna φωτογραφήθηκε στο φυσικό πάρκο της Arrábida λίγο έξω από την Λισαβώνα, από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggot. Η «Bασίλισσα της Pop» το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει ως μόνιμο τόπο κατοικίας, για εκείνη και τα παιδιά της, την πορτογαλική πρωτεύουσα και για πρώτη φορά φωτογραφίζεται εκεί μαζί με την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/Bl2xc0KHFy8/

Για το τεύχος του Αυγούστου της Ιταλικής Vogue, το styling έκανε η Eyob Yohannes, τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Andy Lecompte, το makeup φρόντισε ο Aaron Smith Henrikson και τα νύχια της ο Adam Slee. Η Madonna στις 16 Αυγούστου γίνεται 60 χρονών και με αυτήν την φωτογράφιση μας καλωσορίζει ουσιαστικά στον νέο τρόπο ζωής της στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα μακριά από τους φρενήρεις ρυθμούς του Hollywood.

https://www.instagram.com/p/Bl24cqEH8XB/

Μαζί της βλέπουμε σε κάποιες λήψεις, για πρώτη φορά, τις κόρες της Mercy James, Stella και Estere ενώ όπως δήλωσε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του περιοδικού, Giovanni Bianco «προτείναμε να γίνει αυτή η συνέντευξη στη Λισαβόνα και αποδείχτηκε πολύ σωστή επιλογή γιατί βγήκε μια πολύ προσωπική συνέντευξη, πιο ενδιαφέρουσα από το να κάναμε μία απλή αναδρομή στην ιστορία της και στην πορεία της ως καλλιτέχνη ή από τα μιλούσαμε απλά για την ενασχόλησή της με projects που αφορούν την Αφρική». Στις φωτογραφίες που ανέβασαν ήδη στο Instagram oι Mert Alas και Marcus Piggot θα δεις πως η star διανύει και εμφανισιακά μία από τις καλύτερες, πιο ώριμες και δημιουργικές περιόδους της. Και μόνο έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε να την βλέπουμε…
Δες επίσης: Smart Casual: 7 ιδέες για να ντυθείς cool και κομψά μέσα στην πόλη

https://www.instagram.com/p/Bl21BRvh7Wp/