Mία ελληνική χειροποίητη πλεκτή τσάντα μας έκανε γνωστούς σε ολόκληρη την Ευρώπη

Mία ελληνική χειροποίητη πλεκτή τσάντα μας έκανε γνωστούς σε ολόκληρη την Ευρώπη

Ανάμεσα στους διασημότερους Oίκους Mόδας, που πήραν μέρος στην 35η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, ήταν η κορυφαία ελληνική εταιρεία στις χειροποίητες πλεκτές τσάντες, V&R.

VR London1
VR London4
VR London3
VR London5

Ο εμπνευστής και δημιουργός της, Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Μπόρσης, κατάφερε να αναδείξει μέσα από την τεράστια γκάμα των Luxury προϊόντων της, που λανσαρίστηκαν με επιτυχία στα βρετανικά σαλόνια, ό,τι η κομψότητα, η άνεση και η ποικιλία επιλογών είναι συνώνυμο της V&R. Νέες προοπτικές για το Brand διαμορφώνονται επίσης μέσα και από τη συνεργασία που ξεκίνησε μαζί με τον πολυτάλαντο σχεδιαστή ρούχων Δημήτρη Στρέπκο του Celebrity Skin. Αυτό φάνηκε και στη βρετανική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του #LFW2018 όπου δέσποζαν αρμονικά, δίπλα στις ιδιαίτερες δημιουργίες από μαλλί, δαντέλα, μαργαριτάρια και κρυστάλλους By Strepkos οι χειροποίητες πλεκτές τσάντες της V&R.

Η ανοδική πορεία του Brand V&R αποκτά πλέον μια ξεχωριστή δυναμική και διεθνή αναγνώριση, κατακτώντας επάξια την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά. Μετά την πολλά «υποσχόμενη» εμφάνισή της στο Λονδίνο η V&R ταξίδεψε στο Μιλάνο, συμμετέχοντας στην Έκθεση #Τhe One Milano, από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας την collection summer 2019. Η φήμη της V&R που επενδύει στην εξωστρέφεια, κέρδισε το έμπρακτο ενδιαφέρον εκπροσώπων της μόδας στη διεθνή έκθεση, εγκαινιάζοντας νέες στοχευμένες - επαγγελματικές συνεργασίες με έμφαση τις αγορές της Ρωσίας, του Ισραήλ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Μέσης Ανατολής, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε!

Η ελληνική χειροποίητη τσάντα της V&R, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σπάει τα σύνορα της μόδας, μπαίνοντας ψηλά στο βάθρο της αγοραστικής επιθυμίας και της ποιοτικής δημιουργίας.

Οι επόμενοι στόχοι ποιοι θα είναι για την V&R;
Αυτό θα το αποκαλύψει ο «δαιμόνιος» σχεδιαστής και εμπνευστής της, Βασίλης Μπόρσης, μέσα από τις ανατρεπτικές «χειροποίητες» προτάσεις του και τα νέα σχέδια που προετοιμάζει…

Δες επίσης: American Music Awards 2018: Oι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε