GNTM: Η πραγματική ανατροπή στο χθεσινό επεισόδιο ΔΕΝ ήταν η διπλή αποχώρηση

GNTM: Η πραγματική ανατροπή στο χθεσινό επεισόδιο ΔΕΝ ήταν η διπλή αποχώρηση

Συνέβη και κάτι άλλο... ακόμα πιο μεγαλειώδες

Λοιπόν χθες παρακολουθήσαμε GNTM, δεν ξέρουμε αν όλα αυτά είναι αυθόρμητα ή έχει βάλει κάποιος το χεράκι του, αλλά να πούμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην παραγωγή γιατί έχει καταφέρει να μας καθηλώνει κάθε φορά που προβάλλεται νέο επεισόδιο.

Χθες λοιπόν είδαμε τα μοντέλα να κλαίνε επειδή έπρεπε να δώσουν πεταχτό φιλάκι σε αγόρια ψηλά και όμορφα, γεγονός που φυσικά μας στενοχώρησε διότι αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι νεαρές κοπέλες με βλέψεις καριέρας ντρέπονται να κάνουν κάτι τόσο απλό (εκτός αν είναι όλες 30άρες και κρύβουν χρόνια). Επίσης, γίναμε μάρτυρες διπλής αποχώρησης, της Έλενας (δικαίως καθότι έκλαιγε με λυγμούς λες και άλλη δεν αγάπησε) και της Γαρυφαλλιάς, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς και κρίμα γιατί είναι όμορφη.

Παρόλα αυτά, αυτό που μας σόκαρε περισσότερο, δεν ήταν το δράμα του φιλιού αλλά… το σπάσιμο μιας κλίκας. Ναι κυρίες και κύριοι. Η τριάδα της φωτιάς, που χθες κατάφερε να έχει τις τρεις κορυφαίες φωτογραφίες (δίκαια), Μικαέλα, Εύη και Μέγκι, είχε την πρώτη της ρήξη. Συγκεκριμένα, η Μικαέλα και η Εύη διαφώνησαν, καθώς η Εύη αρνείται κατηγορηματικά να παραδεχτεί ότι στο παρελθόν έχει μιλήσει άσχημα για τη Γαρυφαλλιά, με αποτέλεσμα η Scarlett Johansson της Ελλάδας (κλαίω) να πιστεύει ότι την έχει θάψει η Μικαέλα.

Με τούτα και με κείνα, η παρέα της Φεγγαρόπετρας έσπασε, τα μαχαίρια βγήκαν και η Μέγκι απέμεινε στην άκρη να κάνει τις γνωστές γκριμάτσες της σαν να παθαίνει πάρεση! Πάντως να της αναγνωρίσουμε, ότι είναι η μοναδική που παραμένει σταθερά κακιά και δεν έχει σκαμπανεβάσματα. Τίμια.

gntmgr 43986065 1830776283688289 7697629472591750480 n