Η Intimissimi παρουσίασε τις συλλογές FIBER και εμείς τις έχουμε ήδη λατρέψει

Η Intimissimi παρουσίασε τις συλλογές FIBER και εμείς τις έχουμε ήδη λατρέψει

Collections με all-time classic επιλογές σε ευπροσάρμοστα top και κορμάκια, που συνοδεύουν όλες τις καθημερινές στιλιστικές επιλογές, προσφέροντας αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε ντύσιμο.

PURE SILK 2

PURE SILK: Η συλλογή βασίζεται στο μετάξι, με την λαμπερή και γυαλιστερή υφή του να ακολουθεί όλες τις τάσεις της μόδας. Το μετάξι ως υλικό είναι υπόαλλεργικό, διατηρεί την θερμότητα του σώματος το χειμώνα και προσδίδει αίσθηση δροσιάς το καλοκαίρι. Πρόκειται για μια από τις πιο ανθεκτικές φυσικές ίνες και παραμένει σταθερή επιλογή για chic εμφανίσεις.

PURE SILK 3

WOOL & SILK: Η συλλογή χρησιμοποιεί το μαλλί και το μετάξι και το αποτέλεσμα είναι η επιτομή του στυλ. Το βασικό συστατικό, τo μαλλί, εκτός από εξαιρετικά ανθεκτικό είναι και ένα φυσικό μονωτικό υλικό. Όσο πιο λεπτό το ύφασμα, τόσο πιο μονωτικό είναι! Ιδανική επιλογή για τον χειμώνα και για κάθε σωματότυπο -τα είδη της συλλογής είναι απαλά στην αίσθηση και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, σε mix&match επιλογές.

ULTRA LIGHT WITH CASHMERE 2

ULTRALIGHT WITH CASHMERE: Η εξαιρετικά λεπτή ύφανση της συλλογής την αναδεικνύει ως τέλεια επιλογή για συνδυασμούς με Bralettes και lingerie top. Το cashmere, πολύτιμη, εξαιρετικά απαλή ίνα, ενισχύει κάθε εμφάνιση με μεταξένια αίσθηση και τέλεια εφαρμογή.

WOOL SILK 2

SOFT CASHMERE: Η απαλότητα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής! Η συλλογή προσφέρει είδη απαλά και ζεστά, που συνοδεύουν τις καθημερινές μας δραστηριότητες, δίνοντας μια αίσθηση αγκαλιάς στο σώμα. Casual chic looks για όσους επιθυμούν ζεστές και άνετες επιλογές.