Aυτά τα belt bags σίγουρα δεν τα έχεις δει πουθενά αλλού γιατί... τα σχεδιάζεις μόνη σου!

Aυτά τα belt bags σίγουρα δεν τα έχεις δει πουθενά αλλού γιατί... τα σχεδιάζεις μόνη σου!

Η εταιρία ESIOT™ κυκλοφορεί τη Δευτέρα μία limited capsule collection με τα πιο κομψά τσαντάκια μέσης που έχεις δει. 

5Y0A7879
5Y0A7896
5Y0A7741

Τα αγαπημένα μας σανδάλια ESIOT™ θα μας απασχολήσουν και τον χειμώνα με ένα σούπερ cool, νέο, winter project. Όχι δεν έχουν σχεδιάσει κάποια συλλογή παπουτσιών για τη σεζόν F/W 2018-2019 αλλά «τρέχουν» μία πολύ ενδιαφέρουσα limited capsule collection με τσαντάκια μέσης. Τα belt bags θα κυκλοφορήσουν αυτήν τη Δευτέρα, στις 3 Δεκεμβρίου και ο τίτλος της καμπάνιας δεν θα μπορούσε να είναι πιο περιγραφικός σε ό,τι αφορά την ενέργεια καθώς λέγεται «Μake your own combo».

Πρόκειται για ενα διαδραστικό project για τον αγοραστή ο οποίος τώρα μπορεί να φτιάξει το δικό του μοναδικο συνδυασμό purses πάνω σε μία βάση μαύρης δερμάτινης ζώνης δημιουργώντας το δικό του τσαντάκη μέσης, το οποίο μπορείς να το φορέσεις είτε πάνω από πουλόβερ, είτε πάνω από παλτό, είτε και με τον κλασικό τρόπο στη ζώνη του παντελονιού σου.

Η capsule collection αποτελείται από μία μαύρη δερμάτινη ζώνη και 9 διαφορετικά purses σε διάφορα σχήματα. To καθένα από αυτά μπορεί να αγοραστεί και μεμονωμένα. Επίσης έχεις τη δυνατότητα χρησιμοποιλησεις 1,2 ή και 3 purses πάνω σε μία ζώνη ανάλογα με τις προτιμήσεις, την αισθητική και τις ενδυματολογικές σου ανάγκες. Την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσουν πού βρήκες αυτό το τόσο chic belt bag που φοράς μπορείς να πεις ό,τι το έφτιαξες μόνη σου... και όλοι θα σε πιστέψουν!

Ιnfo: Tα τσαντάκια μέσης θα είναι διαθέσιμα στο www.esiot.gr και σε επιλεγμενα καταστηματα
Δες επίσης: Queen SOS: Πώς να φορέσουμε φέτος τα φαρδιά πουλόβερ;