Αυτήν τη συνεργασία του Oίκου Gucci σίγουρα δεν την περιμέναμε

Αυτήν τη συνεργασία του Oίκου Gucci σίγουρα δεν την περιμέναμε

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

ASAS

Gucci και η Comme des Garçons, δύο μεγάλοι Οίκοι μόδας με τελείως διαφορετική αισθητική και φιλοσοφία συνεργάζονται για πρώτη φορά για να σχεδιάσουν μία νέα τσάντα. Και αυτό είναι huge από μόνο του. Ο Gucci του Alessandro Michele και ο Comme des Garçons της Rei Kawakubo ενώνουν τις δυνάμεις τους και τη διαφορετική αισθητική τους προσέγγιση –μπαρόκ και nerdy από τη μία, όγκοι και Japanese γραμμές από την άλλην- για να δώσουν στον κόσμο της μόδας μία shopper bag που θα σου αρέσει είτε είσαι οπαδός της μίας είτε της άλλης ενδυματολογικής σχολής. Όπως θα δεις και στην φωτογραφία αυτή η It Bag συνδυάζει το εμβληματικό Gucci logo με τις πράσινες και τις κόκκινες γραμμές με την αυστηρότητα που χαρακτηρίζει το design αλλά και τον ανατρεπτικό χαρακτήρα που έχουν τα υλικά που χρησιμοποιεί η Κawakubo. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η τσάντα είναι κατασκευασμένη από χαρτί το οποίο είναι «τυλιγμένο» από διάφανο πλαστικό.

Η τσάντα Gucci και Comme des Garçons είναι βασικά 2018 ενθυλακωμένη σε ένα ενιαίο, μοντέρνο αξεσουάρ που μας έδωσε από δύο μεγάλους μόδας. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε κάνει να θέλεις να αγοράσεις το καταραμένο πράγμα, δεν ξέρω τι είναι.
Οι πληροφορίες σχετικά με την τιμή της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι τώρα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο κατάστημα Comme des Garçons στο Τόκιο. Σε όλο τον κόσμο θα κυκλοφορήσει αυτήν την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου, και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη σε όλα τα e-shops. Αν είσαι και εσύ fan αυτής της καλλλιτεχνικής σύμπραξης μείνε συντονισμένη για περισσότερες λεπτομέρειες.
Δες επίσης: Σου αρέσουν οι πλισέ φούστες; Δες 3 νέους τρόπους να τις φορέσεις!