Σου αρέσουν οι πλισέ φούστες; Δες 3 νέους τρόπους να τις φορέσεις!

Σου αρέσουν οι πλισέ φούστες; Δες 3 νέους τρόπους να τις φορέσεις!

Kαι να κάνεις τη διαφορά με το look σου.

Πλισέ φούστες: girly, χαριτωμένες και πάρα πολύ επίκαιρες αυτή τη σεζόν. Δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα αλλά ούτε και να φοριούνται με τον συμβατικό και τον βαρετό συνδυασμό «φούστα με πτυχώσεις + ρομαντικό πουλοβεράκι». Υπάρχουν πολλοί πιο ενδιαφέροντες τρόποι για να αναδείξεις την αέρινη γραμμή της και τον σοφιστικέ χαρακτήρα της και στους παρουσιάζουμε παρακάτω. Ο κοινός παρανομαστής και στους τρεις είναι να μην φοβηθείς να συνδυάσεις την κοριτσίστικη, πλισέ σου φούστα με ένα πιο αθλητικό, rock ή edgy κομμάτι ώστε να δημιουργήσεις mix& match σύνολα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

czcz

#1 Με statement jacket

Μπορεί να έχει πάνω τρουκς, να είναι κεντημένο, να έχει διακοσμητικές λεπτομέρειες ή περίτεχνους όγκους. Το point είναι πως το σακάκι σου θα πρέπει να έρθει σε αντίθεση με τον ρομαντικό χαρακτήρα της φούστας σου και να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα mix&match σύνολο.

czz

#2 Με ανδρικό πουκάμισο

Ο πιο σοφιστικέ αλλά ταυτόχρονα και sexy τρόπος για να φορέσεις την πλισέ φούστα σου. Φρόντισε μόνο το πουκάμισό σου να είναι μονόχρωμο και να ολοκληρώσεις το look σου με θηλυκά αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι πέδιλα, μία μικρή τσάντα ή ένα εντυπωσιακό κολιέ. Έτσι θα «εξουδετερώσεις» την ανδρική φύση του top σου.

xsa

#3 Με φούτερ

Δοκίμασε να φορέσεις ένα μονόχρωμο φούτερ μέσα από την φούστα σου και να το συνδυάσεις με μία δερμάτινη ζώνη και ένα ψηλοτάκουνο ζευγάρι παπούτσια. Το sporty στοιχείο του top είναι ιδανικό για να δώσεις ένα twist στο σύνολό σου.
Δες επίσης: Winter Blues: 12 τρόποι να φορέσεις το μπλε χρώμα τον χειμώνα