Η χρωματική επανάσταση των παχουλών γυναικών

Η χρωματική επανάσταση των παχουλών γυναικών

Όσες έχετε παραπάνω κιλά, επιβάλλεται να επιδοθείτε σε ασύστολο color blocking και να αφήσετε τις μαύρες τουνίκ μια για πάντα.

Υπάρχει μία βαθιά προκατάληψη πως οι παχουλές γυναίκες (και άντρες να συμπληρώσω εμπειρικά) πρέπει να φοράνε φοράνε μόνο μαύρα αέρινα ρούχα σε στυλ Μαρίζα Κοχ ή Demi Roussos για να μην προκαλούν με τις έντονες καμπύλες του σώματος.

Ποιοι προκαλούνται όμως και γιατί; Το πρότυπο των κιλών έχει αλλάξει πολλές φορές μες στους αιώνες ως προς το μέτρο του φυσιολογικού, ενώ η "πρόκληση" έχει άμεση σχέση με την αισθητική του καθενός. Οπότε, η ψευδαίσθηση που δημιουργούν τα μαύρα ρούχα που θεωρητικά «κόβει» κάποια κιλά από αυτούς που τα φοράνε, είναι απλά ένα στερεότυπο που ήρθε η ώρα να σπάσετε.

Και όταν λέμε πως η χρονική συγκυρία είναι η κατάλληλη, αναφερόμαστε φυσικά στην κυρίαρχη τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το color blocking. Ενώ οι αδύνατες φίλες σας με τον τρόπο τους διατείνονται πως τα έντονα χρώματα είναι μόνο για τις δικές τους "λειψές" σιλουέτες, πρέπει να συνειδητοποίησετε ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη προπαγάνδα των skinny, να απελευθερωθείτε από το κόμπλεξ της απόκρυψης των κιλών που ούτως ή άλλως έχετε και φαίνονται ό,τι και κάνετε και να αναδείξετε τις ζουμερές καμπύλες σας.

Το color blocking είναι μια τάση που βασίζεται στο συνδυασμό χρωμάτων σε μεγάλες επιφάνειες. Τα ρούχα των παχουλών ανθρώπων ρεαλιστικά και πρακτικά χρειάζονται περισσότερο ύφασμα για να κατασκευαστούν, οπότε όταν μία γεμάτη ή και υπέρβαρη γυναίκα που δεν ξέρει να αρθρώνει την έκφραση «size zero» κάνει color blocking πετυχαίνει πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα από οποιαδήποτε αδύνατη, γιατί τα χρώματα είναι πιο έντονα πάνω της.

Τα χρώματα συνάδουν απόλυτα με τη χαρισματική, αυτοσαρκαστική και χαρούμενη διάθεση των παχουλών ανθρώπων και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να εκφράσετε την προσωπικότητα σας μέσα από τολμηρό color blocking. Στα βήματα της Beth Ditto, λοιπόν, ξανά.