Aυτές οι ελληνικές, χειροποίητες τσάντες είναι κατασκευασμένες με αληθινό «Meraki»

Aυτές οι ελληνικές, χειροποίητες τσάντες είναι κατασκευασμένες με αληθινό «Meraki»

Και είναι απόλυτα κομψές μέσα στο minimal design τους.

5.1
9.2

Η λέξη «μεράκι» είναι από τις ελάχιστες ελληνικές λέξεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε κάποια άλλη ξένη γλώσσα και αυτό γιατί δεν είναι εύκολο να περιγράψεις με μία λέξη «την κατάθεση της ψυχής σου πίσω από ό,τι δημιουργικό κάνεις». Και αυτήν την λέξη-έμπνευση μαζί με ολόκληρη τη σημασία της, διάλεξαν η Άντυ Σκαράκη και η Ελίνα Μαυρομμάτη, για να ονομάσουν τον νέο brand με χειροποίητες δερμάτινες τσάντες που δημιούργησαν. Οι designers πίσω από το «Μeraki», «έστησαν» ένα φρέσκο ελληνικό label που εστιάζει στην minimal, δερμάτινη τσάντα και την κάνει βασικό κομμάτι κάθε μας outfit.

Οι τσάντες «Μeraki» είναι προσεκτικά κατασκευασμένες στην Ελλάδα από premium ποιότητας δέρμα και βαμβακερή επένδυση με εσωτερικές δερμάτινες τσέπες. Κατασκευασμένες από φυσικά και βιομηχανικά υλικά, καθαρές γραμμές και γήινα χρώματα «σχηματίζουν» κάθε φορά ένα διαχρονικό και ιδιαίτερο σχέδιο.

Ο λιτός αλλά μοναδικός σχεδιασμός τους, η ποικιλία υφών και το αρχιτεκτονικό τους design είναι βασικά στοιχεία της αισθητικής προσέγγισης του brand. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα υλικά που χρησιμοποιούν στο «Meraki»: ξύλο οξιάς, χαλκοσωλήνας και plexi glass είναι μερικά από αυτά που πλαισιώνουν το άριστης ποιότητας δέρμα. Σε μαύρες, κόκκινες, πράσινες, γκρι και ταμπά αποχρώσεις μπορείς στο συγκεκριμένο label να βρεις όποια τσάντα ψάχνεις για να ολοκληρώσει τα βραδινά και τα πρωινά σύνολά σου… πάντα με αληθινή αγάπη και «Meraki».
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10+1 γούρια και κολιέ για να ένα ακόμα πιο λαμπερό 2019