Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις έκανε την πιο sexy και fashion εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις έκανε την πιο sexy και fashion εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη

Πρέπει να τη δεις

Το 2018 ήταν αναμφίβολα η χρονιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αφού μετά τη συμμετοχή της στο Survivor έγινε το πλέον αγαπητό πρόσωπο της ελληνικής showbiz. Η παρουσία της στο My Style Rocks είναι μια ανάσα γέλιου και διασκέδασης στα απογεύματά μας και δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε και να ακούμε τις επικές ατάκες της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων της στη στολισμένη Νέα Υόρκη και ανέβασε στο Instagram account της μία απίστευτα όμορφη και sexy παράλληλα φωτογραφία της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως έχει αναβαθμίσει πολύ το στυλ της στην εκπομπή την οποία παρουσιάζει, και στη φωτό που ανέβασε μας απέδειξε πως εκτός από στυλάτη είναι και πολύ sexy.

Στην φωτογραφία που ανέβασε η Κωνσταντίνα περπατά σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης και το ντύσιμο της είναι πραγματικά υπέροχο. Δεν ξέρουμε ποιο είναι το concept της, αλλά αν ήμασταν ο Στέλιος Κουδουνάρης στο πινακάκι μας θα της βάζαμε το πρώτο 5αρι της εκπομπής.

«It’s Christmas baby ♥️??☃ The most wonderful time of the year», έγραψε στη λεζάντα της και τα likes έπεσαν βροχή. Κωνσταντίνα, από εμάς είναι «ναι».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Λίγο πριν βγει το 2018 κάνουμε throwback στους χωρισμούς που μας εξέπληξαν