Λίγο πριν βγει το 2018 κάνουμε throwback στους χωρισμούς που μας εξέπληξαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο πριν βγει το 2018 κάνουμε throwback στους χωρισμούς που μας εξέπληξαν

Και δεν ήταν λίγοι

Λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετίσει το 2018 είπαμε να κάνουμε μια επανάληψη στη χρονιά που μας αφήνει και να θυμηθούμε τους χωρισμούς αυτούς, που μας εξέπληξαν αρκετά. Και δεν ήταν λίγοι, τώρα που το σκεφτόμαστε. Σίγουρα καμία χρονιά δεν συγκρίνεται με εκείνη του 2016 που η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt, όμως είχαμε και φέτος κάποια που μας σόκαραν.

Ο κυριότερος και πιο σημαντικός όλων, ήταν αυτός της Jennifer Aniston και του Justin Theroux, οι οποίοι αποφάσισαν τον χωρισμό τους από κοινού, στις αρχές του 2018. Ήταν ένα πρωινό στα μέσα του Φεβρουαρίου όταν έσκασε η είδηση και φυσικά σοκαριστήκαμε τόσο, όσο και στον χωρισμό των Brangelina.

Οι δυο ηθοποιοί ανακοίνωσαν πως η απόφαση τους ήταν κοινή και πως παραμένουν για πάντα δύο καλοί φίλοι. Δυο μήνες αργότερα, στις αρχές Απριλίου, ο Channing Tatum και η Jenna Dewan έδωσαν το δικό τους τέλος στον γάμο τους, διατηρώντας πάντα φιλικές και καλές σχέσεις, για χάρη της κόρης τους, Everly Tatum.

Έπειτα από 20 χρόνια έγγαμου βίου χώρισε και ο Robert De Niro με την σύζυγό του, ενώ αρκετά σχολιάστηκε και ο χωρισμός της Paris Hilton από τον Chris Zylka, μετά την πρόταση στο Aspen και το μονόπετρο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο σημείο αυτό να σου αναφέρουμε επίσης πως εκδόθηκε μετά από τρία χρόνια και το διαζύγιο του Ben Affleck με τη Jennifer Garner, ενώ και οι Brangelina, έβγαλαν μια κοινή απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Δες στη gallery παρακάτω τους χωρισμούς των ζευγαριών του Hollywood για το 2018.

Διάβασε ακόμη: Αυτό πόνεσε: Η δήλωση του Brad Pitt για τον χωρισμό του από τη Jolie θα συζητηθεί