Ο ταχυδρόμος ξαναχτύπησε

Ο ταχυδρόμος ξαναχτύπησε

Κράτα και εσύ μία satchel τσάντα στο χέρι.

Το πιο it αξεσουάρ του χειμώνα, συνεχίζει και το καλοκαίρι μόνο που αυτή τη φορά έχει πολύ χρώμα για ταιριάζει απόλυτα με την καλοκαιρινή σου διάθεση. Οι τσάντες ταχυδρόμου μπορεί μέχρι τώρα να ήταν το πιο must indie αξεσουάρ αλλά πια δείχνει τέλειο σε όλα τα στυλ και μπορείς να το φορέσεις όπως και αν ντύνεσαι.

Αν είσαι πιο διστακτική διάλεξε μία δερμάτινη satchel σε ρετρό καφέ χρώμα, σε σκούρο πράσινο ή σε πετρόλ. Ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα ρούχα σου και θα απογειώσουν το καθημερινό σου στυλ στο γραφείο. Μην ξεχνάς ότι οι τσάντες ταχυδρόμου έχουν φτιαχτεί για να χωράνε πολλά κάτι που τις κάνει τέλειους συντρόφους για το γραφείο αλλά και το πανεπιστήμιο -είναι πολλές οι σημειώσεις του φοιτητή.

Τώρα, αν είσαι αρκετά τολμηρή, μπορείς να δοκιμάσεις να κρατήσεις μία satchel τσάντα σε έντονα χρώματα όπως κόκκινο, ροζ, μοβ, πράσινο, κίτρινο ή ακόμα πιο extravaganza σε νέον αποχρώσεις. Μία τσάντα που μπορείς να την φορέσεις και το βράδυ -οι oversized τσάντες είναι ακόμα στη μόδα- μαζί με την φλοράλ ρετρό φουστίτσα σου.