Τέσσερις Βρετανοί στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry

Τέσσερις Βρετανοί στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry

Πάρτε μια πρώτη γεύση από την Burberry καμπάνια του επόμενου χειμώνα, που φιλοξενείται στις σελίδες του τεύχους Ιουλίου της αγγλικής Vogue.

Σιγά σιγά αποκαλύπτονται οι διαφημιστικές καμπάνιες των μεγάλων οίκων για τον επόμενο χειμώνα. Έτσι, λοιπόν, μετά τους Louis Vuitton και Channel ήρθε η ώρα να «κρυφοκοιτάξουμε» τη νέα καμπάνια του οίκου σύμβολο για τη Γηραιά Αλβιόνα, Burberry.

Στη διαφημιστική του καμπάνια για τον επόμενο χειμώνα, που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά μάλλον φωτογράφησε ο Mario Testino όπως και της σεζόν που διανύουμε, πρωταγωνιστούν τέσσερις Βρετανοί –τουλάχιστον με βάση την πρώτη αυτή φωτογραφία που διέρρευσε και φιλοξενείται στο τεύχος Ιουλίου της βρετανικής Vogue.

Η Molly Smith (πρωταγωνίστησε στην ανοιξιάτικη καμπάνια της εταιρίας Topshop), η Amber Anderson (άνοιξε το ντεφιλέ με τις ανοιξιάτικες δημιουργίες του Christopher Kane), ο Thomas Penfound (πρωταγωνιστής στις διαφημιστικές καμπάνιες Burberry και Lanvin του περσινού χειμώνα) και η ηθοποιός Felicity Jones (πρωταγωνίστρια στην αγγλική ταινία Soulboy, που έκανε πρεμιέρα το 2010) ποζάρουν φορώντας τις τελευταίες δημιουργίες του Christopher Bailey για τη Prorsum συλλογή του οίκου Burberry. Πορτοκαλί παλτό με κουμπιά μέχρι κάτω, οι χαρακτηριστικές τσάντες με τα Burberry καρό και οι cow-print μπερέδες κυριαρχούν σε μια φωτογράφιση που δε διαφέρει σε τίποτε από τις προηγούμενες, αλλά ακολουθεί την περπατημένη οδό που ακολουθεί ο οίκος εδώ και τόσα χρόνια.