To νέο πρόσωπο της Tsakiris Mallas θα σε ενθουσιάσει

To νέο πρόσωπο της Tsakiris Mallas θα σε ενθουσιάσει

Δεν θα μπορούσε να έχει πιο όμορφη ambassador η συλλογή S/S 2019.

dscs
pu
uy5

Καθηλωτικό βλέμμα, ανεπιτήδευτη ομορφιά που κόβει την ανάσα και μεσογειακό ταπεραμέντο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει για το φακό του Κώστα Αυγούλη και πρωταγωνιστεί στην Spring/Summer ‘19 καμπάνια της καταξιωμένης Ελληνικής εταιρίας υποδημάτων TSAKIRIS MALLAS, που φέτος γιορτάζει 50 λαμπερά χρόνια από την ίδρυσή της.

H Ηλιάνα ζει στη Νέα Υόρκη και κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο, έχοντας συνεργαστεί με κάποια από τα πιο σημαντικά fashion brands στο χώρο. Έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα χάρη στη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM 2018 και έχει λατρευτεί από το κοινό για το cool στυλ της που χαρακτηρίζεται από κομψή θηλυκότητα, όπως άλλωστε και η νέα συλλογή TSAKIRIS MALLAS. Πιο αέρινη από ποτέ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενσαρκώνει τη φρέσκια και γυναικεία οπτική της TSAKIRIS MALLAS φορώντας τα αγαπημένα της fashion statement υποδήματα και προσθέτοντας μία γερή δόση χρώματος και υψηλής αισθητικής στην καμπάνια.

Τολμηρές νέον αποχρώσεις, φλογερό κόκκινο και ανατρεπτικό πορτοκαλί «ντύνουν» τα must-have shoes της νέας TSAKIRIS MALLAS συλλογής, ακολουθώντας πιστά τις πιο περιζήτητες τάσεις της σεζόν. Τα τακούνια αποκτούν πιο καθοριστικό ρόλο και επανασυστήνονται σε ιδιαίτερα σχέδια και υλικά – από γεωμετρικές γραμμές και κυκλικά σχήματα μέχρι killer high heels, σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Παράλληλα, τα υποδήματα της νέας συλλογής παίζουν με μοντέρνα κοψίματα που εκπλήσσουν και δίνουν πόντους στυλ σε κάθε look, για τη γυναίκα που θέλει να κάνει statement σε κάθε της εμφάνιση.
Φυσικά, από την Spring/Summer 2019 συλλογή δε λείπουν τα άνετα αλλά εντυπωσιακά chunky sneakers και τα flatforms, που έχουν πλέον αποκτήσει μία σταθερή θέση στην ντουλάπα της γυναίκας που θέλει να παραμένει effortless stylish σε κάθε τις εξόρμηση. Cowboy boots σε ανοιχτές καφέ και μπεζ αποχρώσεις δίνουν μία western νότα στη συλλογή, ενώ τα κλασικά και αγαπημένα oxford shoes ολοκληρώνουν τις νέες αφίξεις της αγαπημένης Ελληνικής εταιρίας.
Δες επίσης: Πέντε styling tips που μάθαμε κατευθείαν από την Emilia Clarke