Queen SOS: Tι να πάρω μαζί μου στη χειραποσκευή μου τώρα που θα πάω να συναντήσω το αγόρι μου;

Queen SOS: Tι να πάρω μαζί μου στη χειραποσκευή μου τώρα που θα πάω να συναντήσω το αγόρι μου;

Η Διονυσία Καλαποθαράκου, Fashion Editor του Queen.gr, δείχνει στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή της «Ευτυχείτε», τι πρέπει να έχει μέσα η βαλίτσα μας σε μία τόσο ξεχωριστή περίσταση.

Στη σημερινή fashion απορία καλούμαστε να λύσουμε ένα αρκετά «ρομαντικό» ερώτημα. Μία φίλη της εκπομπής «Ευτυχείτε» και της Κατερίνας Καινούργιου, ρωτάει τι πρέπει να πάρει μαζί της τώρα που πηγαίνει στην Κρήτη με αεροπλάνο ώστε να συναντήσει –μετά από έναν ολόκληρο μήνα που είναι χωριστά- το αγόρι της. Την απάντηση θα τη δεις αναλυτικά στο παρακάτω videο άλλα για να σου δώσουμε ένα hint θα χρειαστείς μαζί ρούχα που δεν τσαλακώνουν και πακετάρονται εύκολα, ώστε να χωράνε στη χειραποσκευή, αλλά και πιο sexy και θηλυκά κομμάτια για να εντυπωσιάσεις το αγόρι σου που έχεις να το δεις καιρό.

Το καλακαίρι ευτυχώς είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις αυτήν την επίσκεψη στον καλό σου γιατί όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας είναι και πιο ανάλαφρα και πιο αέρινα από τη φύση τους! Καλή προβολή και καλό ταξίδι!
Δες επίσης: Britain Royal Ascot 2019: Tα πιο εκκεντρικά καπέλα που είδαμε στις βασιλικές ιπποδρομίες