Antonios Voerakos: Το επόμενο fashion project του θα είναι πιο εντυπωσιακό από όσο φαντάζεσαι

Antonios Voerakos: Το επόμενο fashion project του θα είναι πιο εντυπωσιακό από όσο φαντάζεσαι

O γνωστός στυλίστας ετοιμάζει μία νέα σειρά ρούχων και η Δέσποινα Καμπούρη μας έδωσε μία μικρή πρόγευση από τις δημιουργίες του στα χθεσινά MAD VMA 2019.

Ο αγαπημένος στυλίστας-ενδυματολόγος των stars εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς το τελευταίο διάστημα καθώς ετοιμάζει την πρώτη του συλλογή για το νέο, προσωπικό του brand ρούχων, «Antonios Voerakos». Με τη χθεσινή εμφάνιση της Δέσποινας Καμπούρη στα MAD MVA 2019 πήραμε μόνο μία μικρή γεύση από την επερχόμενη collection του ταλαντούχου δημιουργού και… έπεται συνέχεια. Η Δέσποινα φόρεσε ένα one-shoulder, μαύρο, cocktail φόρεμα που έφτανε μέχρι τα μισά της γάμπας, είχε ασύμμετρο τελείωμα και είχε λεπτομέρειες από παγιέτες και ιριδισμούς. Αυτό το εντυπωσιακό black tie dress μας «ανοίγει την όρεξη» για να απολαύσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα υπόλοιπα κομμάτια του Αντώνη Βοεράκου. Όπως ο ίδιος μας ανέφερε, θα είναι μία capsule συλλογή με 15 περίπου σχέδια.

Ρούχα κατάλληλα τόσο για red carpet εμφανίσεις όσο και για λιγότερο επίσημα events, στα οποία και πάλι θα θέλουμε να νιώθουμε και να είμαστε μοναδικές. Party dresses και σοφιστικέ σύνολα, αποτελούν τον πυρήνα της πρώτης «Antonios Voerakos Collection» που σε λίγο καιρό θα σκάσει σαν supernova στον fashion κόσμο και αναμένεται να του χαρίσει κάτι από την λάμψη της… Δες αναλυτικά τη χθεσινή εμφάνιση της Δέσποινας Καμπούρη στην παρακάτω gallery και μείνε συντονισμένη για περισσότερες stylish «αποκαλύψεις» τις επόμενες ημέρες! #staytuned
Δες επίσης: MAD VMA 2019: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

IMG 2636