Calzedonia Legshow 2019: Όσα είδαμε στο πιο cool fashion show

Calzedonia Legshow 2019: Όσα είδαμε στο πιο cool fashion show

Πραγματοποιήθηκε στη Βερόνα πριν από μέρες ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της μόδας και της αισθητικής.

8October DV2 2448

Η πασαρέλα που έτυχε να συμπίπτει χρονικά με την επέτειο των 60 χρόνων από τότε που εφευρέθηκαν τα καλσόν, μας έβαλε σε party mood με θέμα το αξεσουάρ – απόλυτο πρωταγωνιστή της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ένα κομμάτι που μπορεί να φωτίσει ακόμα και τα πιο απλά looks.

8October DV2 3758

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Βερόνα φιλοξένησαν το Leg Show 2019 Hotel Edition
Το catwalk παρουσιάστηκε μέσα από μια μεγαλοπρεπή είσοδο ενός Grand Hotel, μια επιβλητική εικόνα χάρη στο σκηνικό που αναπαριστούσε την πρόσοψη ενός ξενοδοχείου με τα ατμοσφαιρικά φωτισμένα δωμάτιά του όπου οι πόρτες άνοιγαν κι έκλειναν παίζοντας με τα φώτα και τις σκιές, δίνοντας ζωή σε μια σειρά από διαφορετικά σκηνικά που εναλλάσσονταν μαζί με τις τάσεις που έλεγαν τη δική τους ιστορία στο catwalk. Η μεγαλύτερη τάση για αυτή την σεζόν; Logomania! Καλσόν καλυμμένα με γράμματα, όπως τα μεγάλα μεγέθους logos με γράμματα CLZ ή τα γράμματα σε όλο το μήκος του ποδιού για ένα graphic δαντελένιο effect.

8October DV2 2957

Για τις πιο τολμηρές, μεταλλικές και λαμπερές υφές για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη. Καλσόν και κολάν μεταμορφώνονται σε εκτυφλωτικά στοιχεία που γοητεύουν και κλέβουν τη ματιά από τα ρούχα, φωτίζοντας και το πιο minimal look.

DSC 2694

Τα σχέδια παίζουν βασικό ρόλο στο δημιουργικό συμβολισμό της συλλογής. Κάποια από τα πιο ελκυστικά σχέδια είναι, χωρίς αμφιβολία, τα σχέδια με Brit-style όπως πιε ντε πουλ, καρό στιλ με macro-diamonds και οι λεπτές ρίγες σε στιλ Oxford Street.
Ζεστά και άνετα κομμάτια από κασμίρ μέσα από έναν συνδυασμό με λαμπερές πλέξεις σε διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου για ζεστό και άνετο cocoon effect.

8October JR5 5231

Στη πρώτη σειρά του show φιλοξενήθηκαν celebrities, όπως το super model ουγγρικής καταγωγής Barbara Palvin, που είχε αποτελέσει πρόσωπο της καλοκαιρινής συλλογής Calzedonia και top influencer με 12,9 εκατ. followers στο ίνσταγκραμ. Special guest του show, η Chiara Ferragni, digital ambassador του brand εδώ και μερικά χρόνια. Παράλληλα με το show σε hôtellerie mood, πραγματοποιήθηκαν διάφορα digital activations με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την τάση της logomania συλλογής.

8October DV2 3342

Info: Το μακιγιάζ και τα μαλλιά φέρουν την υπογραφή των Mac Cosmetics (υπεύθυνος ο Michelle Magnani) και Cotril (υπεύθυνος ο Giovani Iovino), αντίστοιχα.