Προϊόν Νέας Γενιάς εμπνέει τη μόδα: Το φαντασμαγορικό opening fashion show του AXDW 2019

Προϊόν Νέας Γενιάς εμπνέει τη μόδα: Το φαντασμαγορικό opening fashion show του AXDW 2019

Μπορεί να γνωρίζαμε πως είναι απίστευτα κομψό όμως, μέχρι σήμερα δεν είχαμε φανταστεί πως το myblu™ εμπνέει τη δημιουργία. Η «myblu in fashion» εμπειρία που είχαμε τη περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, μας έκανε να δούμε τα πράγματα με μία άλλη, πιο stylish ματιά!

Πέμπτη βράδυ και όλοι οι δρόμοι μετά το γραφείο οδηγούν στο Ζάππειο, διότι εκεί «χτυπά» και φέτος η καρδιά της fashion Αθήνας. Η 26η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας είναι γεγονός και εμείς είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα από τα πρώτα και αναμφίβολα κορυφαία show της, την επίδειξη της νέας συλλογής του οίκου Kathy Heyndels «Delusion FW19» που έρχεται να αλλάξει όλα τα παλιά «must».

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της παραμονής μας, το Περιστύλιο του Ζαππείου γέμισε με τις λαμπερές δημιουργίες των Kathy Heyndels & Giannetos Handmade και αισθανθήκαμε τα fashion vibes να μας κατακλύζουν. Διότι οι λαμπερές παρουσίες γύρω μας ήταν πολλές! Φανταστείτε απλώς ότι στο show συμμετείχε σε ρόλο μοντέλου και ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς και πολλά ακόμη γνωστά μοντέλα -και μάλιστα, διαφόρων ηλικιών- ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακές ήταν οι δημιουργίες από το brand «Marios Togos» που για πρώτη φορά παρουσίασε μια capsule συλλογή.

Καθόμαστε, λοιπόν, στις θέσεις μας στο Περιστύλιο του Ζαππείου και ξαφνικά, τα έντονα φώτα σβήνουν, όλα γίνονται μπλε και το show ξεκινά με το εντυπωσιακό μπλε φόρεμα του σχεδιαστή κ. Γιάννη Τόγκου! Κομψό, elegant εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα απλό και εμπνευσμένο -όπως μας είπε και ο ίδιος- από τα χαρακτηριστικά του myblu™. Ακολούθησαν προτάσεις για γυναίκες και άντρες για καθημερινά και βραδινά looks αλλά και elegant νυφικά.

Ναι, η πρώτη μας μέρα στη φετινή AXDW τα είχε όλα και παρακάτω θα ανακαλύψεις τα πάντα για να πάρεις μία «γεύση» από όσα βιώσαμε, είδαμε, δοκιμάσαμε και φυσικά, από τα stylish σύνολα που μας εντυπωσίασαν στις περιηγήσεις μας στους υπέροχους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου.

Το σίγουρο είναι πως η ποιότητα στο show της Kathy Heyndels ήταν κάτι περισσότερο από υψηλή και μας έδωσε την έμπνευση που χρειαζόμασταν για τα εντυπωσιακά και εναλλακτικά look που θα φορέσουμε αυτή τη σεζόν. Αν σε ενδιαφέρει η μόδα, λοιπόν, συνέχισε να διαβάζεις!

AXDW 2

Το μπλε που μας «κέρδισε»

Με το όνομα «Delusion» και την υπογραφή της ομάδας της Kathy Heyndels, δεν είχαμε αμφιβολία πως η επίδειξη μόδας του γνωστού οίκου θα μας εντυπωσίαζε.

Η μουσική στον χώρο εν αναμονή της επίδειξης μας προϊδέαζε για ένα «δυνατό» show και ο μπλε φωτισμός που κάλυπτε το περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου μας «ταξίδευε». Εκείνο που δεν περιμέναμε, ωστόσο, ήταν πως αυτή η επίδειξη θα μας «κέρδιζε» από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Διότι το opening dress της επίδειξης, το υπέροχο μπλε φόρεμα που δημιούργησε ο Γιάννης Τόγκος, ήταν σίγουρα ένα από τα highlights του show μόδας και αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχερές για το γεγονός ότι είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από κοντά, να το θαυμάσουμε μετά το τέλος της επίδειξης στον χώρο του myblu™ και να φωτογραφηθούμε με το εντυπωσιακό μοντέλο!

AXDW 3

Απλότητα, κομψότητα και ποιότητα σε πρώτο πλάνο

Όπως όλοι, έτσι και εμείς, ποζάραμε δίπλα στο μοντέλο που φορούσε το εντυπωσιακό μπλε φόρεμα που άνοιξε την επίδειξη μόδας της Kathy Heyndels και η αλήθεια είναι πως χρειάστηκαν ελάχιστα μόνο λεπτά για να κατανοήσουμε το γιατί ο κ. Τόγκος έκανε αυτή την επιλογή.

Όπως ενημερωθήκαμε, πηγή έμπνευσης του διάσημου σχεδιαστής του οίκου Kathy Heyndels για τη δημιουργία του ξεχωριστού opening dress της εκδήλωσης ήταν το ίδιο το myblu™. Το γιατί δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβουμε. Πρόκειται για το πλέον fashion και trendy gadget νέας γενιάς που πραγματικά αναβαθμίζει την εμπειρία απόλαυσης, μας φέρνει κάτι διαφορετικό και συνιστά μία μοναδική εναλλακτική επιλογή για εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν τη μετάβαση σε ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό τσιγάρο που στηρίζεται σε επιστήμη και τεχνολογία αιχμής. Το γεγονός, άλλωστε πως σημειώνει μεγάλη επιτυχία και είναι πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στη Δυτική Ευρώπη, δεν είναι τυχαίο.

Με ένα click & go, όσο εύκολα δηλαδή αλλάζουν οι προγεμισμένες κάψουλες του myblu™, τόσο εύκολα μας εντυπωσίασε η επίδειξη της Kathy Heyndels! Ήταν απλή, ποιοτική και κομψή με προτάσεις για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες!

AXDW 4

Στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας κάθε φορά βλέπεις και μαθαίνεις κάτι καινούριο και σε κάθε επίσκεψη εμπνέεσαι δημιουργικά με νέες ιδέες, σκέψεις και αποφάσεις! Η δική μας; Πως φέτος το μπλε θα φορεθεί πολύ! Το σίγουρο είναι πως το opening myblu™ φόρεμα του 26ου AΧDW, μας έδωσε το κάτι καλύτερο για το επόμενό μας fashion step για φέτος!