Η σχεδιάστρια παπουτσιών της Rihanna δημιούργησε το πιο δημοφιλές παπούτσι στον κόσμο

Μαρία Ροδίτη
Η σχεδιάστρια παπουτσιών της Rihanna δημιούργησε το πιο δημοφιλές παπούτσι στον κόσμο

Η Amina Muaddi είναι μια πολλά υποσχόμενη shoe designer και μένει να δούμε τις άλλο μας επιφυλάσσει στο μέλλον!

Η Rihanna, εκτός από μια εξαιρετική τραγουδίστρια, είναι και μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα και ασκεί επιρροή σε πολλά εκατομμύρια ανθρώπων με τις στυλιστικές της επιλογές. Η ίδια συνεργάζεται με τον όμιλο LVMH έχοντας δημιουργήσει τη δική της συλλογή ειδών πολυτελείας Fenty, ενώ πριν περίπου δύο μήνες, έγινε γνωστό ότι προσέλαβε μια πολύ διάσημη shoe designer για να δημιουργήσει συλλογή παπουτσιών για το brand της.

Και, πράγματι, η Amina Muaddi είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από τα παπούτσια μεγάλων διασημοτήτων και influencers, όπως η Hailey Bieber και η Katie Holmes. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, ο Lyst, ο οποίος κατατάσσει τις πιο δημοφιλείς μάρκες και προϊόντα στον κόσμο, δήλωσε επίσημα ότι τα κρυστάλλινα πέδιλα Gilda Glitter της σχεδιάστριας είναι τα πιο hot παπούτσια των τελευταίων μηνών του 2019.

amina celebs

Σύμφωνα με τον Lyst, οι αναζητήσεις για τα Gilda Sandals της Amina Muaddi ήταν κατά μέσο όρο 60.500 μηνιαίως μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του 2019, ενώ η εταιρεία είδε αύξηση κατά 73% στην επισκεψιμότητά της. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την άνοδο έπαιξε και το γεγονός ότι η Amina αποτελεί την footwear designer της εταιρείας Fenty της Rihanna, καθώς από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα σε αυτήν την εταιρεία, είδε αύξηση στον Lyst της τάξης του 50% για το δικό της, προσωπικό brand.

amina

Η σχεδιάστρια παπουτσιών, η οποία είναι μισή από τη Ρουμανία και μισή από την Ιορδανία, μοιράστηκε τα νέα μέσω Instagram, γράφοντας: «Τον Μάιο του 2017 άφησα την πρώτη εταιρεία που ίδρυσα και ξεκίνησα την @minamuaddiofficial τον Αύγουστο του 2018. Πρόκειται για μία 100% γυναικεία εταιρεία εθνικής μειονότητας που ξεκίνησα πριν από ενάμιση χρόνο».

amina post shoes

Από τα σχέδια που έχουμε δει ως τώρα, φαίνεται ότι η Amida Muaddi είναι πολύ «δυνατή» στον χώρο του παπουτσιού και μας επιφυλάσσει πολλά για το μέλλον! Εν αναμονή, λοιπόν, των επόμενων επαγγελματικών… βημάτων της.

Cover photo: @aminamuaddi

Διάβασε ακόμα: Stay tuned:Tresemme x NYFW