Η Sarah Jessica Parker ανοίγει κατάστημα με παπούτσια κάπου… γνώριμα

Μαρία Ροδίτη
Η Sarah Jessica Parker ανοίγει κατάστημα με παπούτσια κάπου… γνώριμα

Η Carrie Bradshaw από το Sex And The City επιστρέφει στο φυσικό της περιβάλλον.

Όλες θυμόμαστε το fashion icon που λέγεται Carrie Bradshaw, από τη θρυλική σειρά και ταινία Sex And The City, να λατρεύει και να ξοδεύει αλόγιστα για… ένα ακόμη ζευγάρι γόβες που είχαν την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών μόδας. Ε, τώρα ήρθε η ώρα η Carrie Bradshaw (aka Sarah Jessica Parker) να αποκτήσει το δικό της κατάστημα με παπούτσια.

Έπειτα από 6 χρόνια από το πρώτο επιχειρηματικό βήμα της και την είσοδό της στο χώρο της μόδας, η Parker ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το νέο κατάστημα με παπούτσια στη Νέα Υόρκη, στις 31 Απριλίου. Αυτό, σαν γεγονός, ίσως να μη μας κάνει μεγάλη εντύπωση, γιατί όλα μπορείς να τα περιμένεις από τη Sarah. Αυτό που αξίζει να επισημανθεί, όμως, είναι ότι η διάσημη ηθοποιός θα ανοίξει την boutique της ακριβώς σε εκείνο το σημείο, όπου βρισκόταν το κατάστημα Manolo Blahnik, από όπου και αγόραζε κάθε φορά με την ίδια λαχτάρα τα παπούτσια της, υποδυόμενη την Carrie Bradshaw.

Σε έναν χώρο 500 τ.μ. περίπου, η Sarah Jessica Parker ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλες εκείνες τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, αλλά και την ομορφιά. Ναι, καλά κατάλαβες! Το κατάστημά της δε θα πουλά μόνο παπούτσια, αλλά θα είναι ένας ισόγειος χώρος μόδας και ομορφιάς με την εκκεντρική αισθητική της Sarah, όπου κάθε γυναίκα θα μπορεί να προμηθευτεί από αρώματα, βιβλία μέχρι και πετσέτες παραλίας.

Jessica

«Αυτό το νέο και όμορφο σπίτι έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα, για όλους τους προφανείς λόγους», δήλωσε η Parker. «Οι αναμνήσεις και οι ώρες που έχω βρεθεί εδώ όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με τον George, με έχουν εμπνεύσει να δημιουργήσω έναν χώρο ζεστό και φιλόξενο. Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους πιστούς πελάτες μας, αλλά να ανοίξουμε τις πόρτες μας και σε νέους πελάτες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο, όπου όλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι».

Ο άνδρας στον οποίο αναφέρεται η Parker είναι ο συνεργάτης της, George D. Malkemus III, πρώην πρόεδρος της Manolo Blahnik USA, με τον οποίο ίδρυσε το label της το 2014. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω συνεργάτιδα τη Sarah Jessica σε αυτό το νέο σπίτι στο Manhattan, απέναντι από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Malkemus.

Διάβασε ακόμα: 5 τάσεις στα πλεκτά που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη