5 τάσεις στα πλεκτά που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
5 τάσεις στα πλεκτά που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη

Το knitwear trend δεν είναι must μόνο τους χειμερινούς μήνες…

Τα πλεκτά είναι απολύτως συνυφασμένα με τον χειμώνα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο κρύος αέρας που έρχεται και παγώνει το πρόσωπό μας και η υγρασία κάνουν επιτακτική την ανάγκη ενός πλεκτού πουλόβερ, μιας ζακέτας ή ενός κασκόλ. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορούμε να φοράμε τα πλεκτά και την άνοιξη, ειδικά εκείνες τις μέρες που ο ήλιος… μάς δείχνει τα δόντια του.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πολλοί σχεδιαστές μόδας «έπλεξαν» το εγκώμιο του knitwear trend στις πασαρέλες και παρουσίασαν εντυπωσιακά και σοφιστικέ looks δίνοντάς μας το μήνυμα ότι τα πλεκτά ήρθαν για να μείνουν. Το «κλειδί» για τη φετινή άνοιξη είναι το layering. Και τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από το να φορέσεις μια loose ζακέτα που πέφτει στους ώμους ή ένα πλεκτό top με ιδιαίτερο γιακά και ένα denim παντελόνι.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, υπάρχουν πέντε knitwear trends που θα βλέπεις παντού φέτος την άνοιξη και είναι γεγονός ότι οι fashion influencers έχουν ήδη αρχίσει να υιοθετούν αυτήν την τόσο cool και cozy τάση.

Διάβασε ακόμα: 6 styling tricks για να δείχνεις κομψή με τα πιο απλά ρούχα της γκαρνταρόμπας σου