Η «δύσκολη επιλογή» της Ελένης Μενεγάκη και το αποτέλεσμα που την δικαίωσε

Η «δύσκολη επιλογή» της Ελένης Μενεγάκη και το αποτέλεσμα που την δικαίωσε

Να κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε από την Ελένη!

H Ελένη Μενεγάκη, πάντα λαμπερή και απαστράπτουσα, εμφανίστηκε και σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα συνηθισμένο για αυτήν look, aka με ένα wrap mini φόρεμα με balloon μανίκια, σε ένα ασυνήθιστο όμως χρώμα. Η πανέμορφη παρουσιάστρια φόρεσε ένα φουστάνι της εταιρίας Access Fashion (μπορείς να το βρεις εδώ και κοστίζει 129 Ευρώ) το οποίο ήταν σε μία φωτεινή, κεραμιδί απόχρωση.

Την Ελένη την έχουμε συνηθίσει με ροζ, μοβ, κόκκινα, floral και μαύρα ή μπλε σύνολα, αλλά με αυτόν τον τόνο ανάμεσα σε καφέ και πορτοκαλί, η αλήθεια είναι πως δεν την έχουμε ξαναδεί. Αναλύοντας την χρωματική παλέτα θα λέγαμε πως το κεραμιδί ταιριάζει περισσότερο σε μελαχρινές ή καστανές γυναίκες, αλλά η παρουσιάστρια φρόντισε να τονίσει το πρόσωπό της με ένα κατακόκκινο κραγιόν να έτσι να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ξεπερνώντας τον κίνδυνο να την «σκοτώσει» ένα τέτοιο χρώμα.

Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ταμπά, λουστρινέ πέδιλα που έδεναν στον αστράγαλο από την εταιρία Nak Shoes. Ένα σοφιστικέ outfit που ξέφευγε από τις συνηθισμένες της επιλογές, χωρίς όμως να χάνει το αισιόδοξο και ανοιξιάτικο mood του, ήταν η σημερινή ενδυματολογική πρόταση της Ελένης. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε!
Δες επίσης: Queen Team: «Ξέρω τι αγόρασες online μέσα στην καραντίνα...»