H Eλένη Μενεγάκη και το πουκάμισο που μας έκλεψε την καρδιά!

H Eλένη Μενεγάκη και το πουκάμισο που μας έκλεψε την καρδιά!

Κοστίζει λιγότερο από 90 Ευρώ και σου λέμε πού μπορείς να το βρεις τώρα online!

H Ελένη Μενεγάκη δεν πρωτοτυπεί σε ό,τι αφορά το στυλ της: έχει κάποια συγκεκριμένα style combos που ξέρει ότι την αντιπροσωπεύουν και αγαπάει να τα εναλλάσσει σε καθημερινή βάση όταν και εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δείκτες. Ένα από αυτά είναι το look: τοπ με βολάν με ψηλόμεση παντελόνα ή pencil φούστα.

Στη σημερινή της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η πανέμορφη παρουσιάστρια φόρεσε για ακόμα μία φορά ένα ruffle top το οποίο είχε μία ιδιαιτερότητα, το animal printed σχέδιό του. Το edgy, αλλά κομψό πουκάμισό της, ανήκει στο brand Forever Unique, είναι σε ροζ απόχρωση, κοστίζει λιγότερο από 90 Ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ. Μπορείς να το φορέσεις με ένα flare jean, για πιο cool ανοιξιάτικες εμφανίσεις, αλλά και με στενή ladylike φούστα ή υφασμάτινη παντελόνα σε ίσια γραμμή, για πιο corporate outfits.

Αυτό το μοτίβο μπορεί να ξεφεύγει από τα ρομαντικά floral και τα κλασικά πουά που επιλέγει συνήθως η Ελένη, αλλά αυτό ακριβώς είναι και αυτό που το κάνει τόσο στυλάτο: η μοναδικότητά του. Αν θες και εσύ, λοιπόν, να επενδύσεις σε ένα animal print κομμάτι για τη σεζόν S/S 2020 ένα top σε μοβ, ροζ ή πράσινη απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για να ακολουθήσεις την τάση χωρίς να φανείς κοινότυπη και προβλέψιμη!
Δες επίσης: Carrie Symonds: H 32χρονη σύντροφος του Boris Johnson είναι η νέα αγαπημένη των βρετανικών M.M.E.

https://www.instagram.com/p/B-rU5wSJP0a