Ένα ελληνικό brand δημιουργεί τις πιο στυλάτες, δερμάτινες ζώνες που έχεις δει ποτέ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα ελληνικό brand δημιουργεί τις πιο στυλάτες, δερμάτινες ζώνες που έχεις δει ποτέ

Oνομάζεται «Leather Twist» και με τις δημιουργίες του μας αποδεικνύει πώς οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε κάθε look.

Πόσες φορές έχεις δει ένα σύνολό σου προσεχτικά; Τη γραμμή του, τις υφές του, τα μοτίβα του, σκεπτόμενη ότι κάτι του λείπει. Ένα twist που θα το «απογειώσει» στυλιστικά. Ένα «Leather Twist» στην περίπτωση που αυτό που αναζητάς για να κάνεις το look σου πραγματικά μοναδικό, είναι μία χειροποίητη δερμάτινη ζώνη. Ένα, σχετικά νεοσύστατο, ελληνικό fashion brand από τη Θεσσαλονίκη με αυτό ακριβώς το όνομα (aka «Leather Twist») κατασκευάζει τις πιο κομψές, ζώνες και το κάνει «με πολύ μεράκι και αγάπη», όπως λένε και οι ίδιοι οι δημιουργοί του.

«Τι σημαίνει ‘meráki’; Σημαίνει να κανείς κάτι με δημιουργικότητα και φροντίδα. Αυτή η λέξη χαρακτηρίζει τη δουλειά πίσω από το brand δερμάτινων ειδών ‘Leather Twist’. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και φτιάχνονται με ιδιαίτερη προσοχή. Το label ιδρύθηκε τον Μάϊο του 2018 στην Θεσσαλονίκη, και μέτρα ήδη πολλές συνεργασίες με επιλεγμένες boutique ρούχων σε όλη την Ελλάδα. Kάθε προϊόν #leathertwist είναι μοναδικό και έχει ως στόχο να αναδείξει το στυλ της σύγχρονης γυναίκα μεταμορφώνοντας ακόμη και το πιο απλό οutfit της σε ένα all day chic σύνολο», εξηγούν η Μαρία Zόγκα και ο Μιχάλης Βαρβαντάκης, Iδιοκτήτες και Creative Directors του brand.

https://www.instagram.com/p/B-pkVRepWAb

Minimal, bohemian, με τρουκς, μεγάλες αγκράφες, καφέ, μαύρες αλλά και παστέλ: οι «Leather Twist» ζώνες καλύπτουν μεγάλο φάσμα ενδυματολογικών επιλογών και μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, φοριούνται πάνω από oversized πουκάμισα, από ρομαντικά φορέματα, αλλά και με ένα απλό φαρδύ jean και ένα μαρσέλ φανελάκι δίνοντας αυτό που λέει και το όνομά τους… ένα «Twist» (όχι μόνο «δερμάτινο» αλλά και «fashionable») σε κάθε σύνολό σου. Και ένα «άγγιγμα» ξεχωριστό και κομψό χρειάζεται σε όλες μας αυτές τις ημέρες. Και σε εμάς, αλλά και στα ρούχα μας!
Δες επίσης: Το μοναδικό στυλ παπουτσιών που πρέπει να αποκτήσεις φέτος είναι sexy και άνετο