H Anna Wintour με φόρμα είναι κάτι που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί

H Anna Wintour με φόρμα είναι κάτι που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί

Και από όσο έχουμε «μελετήσει» τη θρυλική Editor-in-Chief της αμερικανικής Vogue... δεν πρόκειται να ξαναδείς ποτέ!

Η 70χρονη Εditor-in-Chief της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο και μία γυναίκα που έχει πολύ συγκεκριμένα «πλαίσια» στον τρόπο που εργάζεται, που επικοινωνεί, ακόμα και που ντύνεται. Είναι γνωστό που σε δημόσιο event δεν επιτρέπει να την αγγίζουν, όλοι ξέρουν πόσο απαιτητική και τελειομανής είναι στη δουλειά της (ποιος δεν έχει δει το «September Issue»; ), όπως ακριβώς και όλοι έχουν παρατηρήσει τα signature κομμάτια που τόσα χρόνια διαμορφώνουν την γκαρνταρόμπας της και μέρος της εικόνας της στα media.

Oι nude Manolo Blahnik γόβες της, τα λαμπερά Bottega Veneta κολιέ της, τα midi, εμπριμέ σε στενή γραμμή φορέματά της, τα oversized μαύρα γυαλιά ηλίου της, είναι μερικά από τα ρούχα και αξεσουάρ που είναι σήμα-κατατεθέν της. Όπως βλέπεις μέσα στα παραπάνω δεν συγκαταλέγεται κάποια φόρμα γυμναστικής ή κάποιο track pants και αυτό γιατί οι off duty δημόσιες εμφανίσεις της Anna Wintour είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Όλα αυτά, όμως, ανατράπηκαν χθες όταν και ανέβηκε η παρακάτω φωτογραφία στο επίσημο account της Vogue στο Instagram.

H Wintour βρίσκεται στην εξοχική κατοικία της στα Hamptons απομονωμένη λόγω Κορονοϊού και αποφάσισε με αυτό το cool, sporty outfit (κόκκινο παντελόνι φόρμας και ριγέ πουλόβερ) να ανακοινώσει το επόμενο διαδικτυακό event στο οποίο και θα συμμετέχει, με κεντρικό θέμα συζήτησης το μέλλον της μόδας μετά την πανδημία. Ας εμπεδώσουμε αυτό το θέαμα, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα το ξαναδούμε ποτέ: την Anna Wintour να φοράει φόρμα! Υγ. τα μαύρα γυαλιά της πάντως δεν τα αποχωρίστηκε ούτε τώρα! Γιατί υπάρχουν και κάποιες σταθερές… μην τα «ισοπεδώσουμε» όλα!
Δες επίσης: Ένα είναι το φόντο για να βγάζουμε φωτογραφίες μέσα στο σπίτι στην καραντίνα

https://www.instagram.com/p/B-7J-9Un8qn