Η Νέα Υόρκη υμνεί τις καμπύλες

Η Νέα Υόρκη υμνεί τις καμπύλες

Μία εβδομάδα μόδας αφιερωμένη στις ζουμερές γυναίκες.

Μετά από την περσινή του επιτυχία, το Full Figured Fashion Week επέστρεψε στη Νέα Υόρκη δίνοντας θάρρος και δύναμη σε όλες τις χυμώδεις γυναίκες, εκείνες δηλαδή που έχουν τα «πιασιματάκια» τους και θα τη φάνε και την τηγανιτή τους πατάτα. Διεθνείς σχεδιαστές από όλο τον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους και έδειξαν τις δημιουργίες τους που επιτέλους, δεν απευθύνονταν στα size 0 μοντέλα, αλλά στις κοπέλες που φορούν μεγαλύτερα μεγέθη.

Η σύγχρονη γυναίκα που είτε ταλαιπωρείται από περιττά κιλά και χρόνιες δίαιτες, είτε απλά απολαμβάνει μία πιο πληθωρική φιγούρα, ταυτίζεται για πρώτη φορά με τα μοντέλα της πασαρέλας καθώς μοιράζονται παρόμοιο σωματότυπο.

Έτσι, μετά την περσινή Άνοιξη και την αρχή που έκαναν μεγάλοι σχεδιαστές όπως ο Marc Jacobs και η Miuccia Prada διαλέγοντας πιο ζουμερά μοντέλα στις επιδείξεις μόδας, φαίνεται να γίνεται μία στροφή στην πραγματική εικόνα της γυναίκας, μακριά από τα αποστεωμένα πρότυπα.


Οι μεγάλοι οίκοι το πήραν απόφαση. Φορέστε οτιδήποτε σας φτιάχνει τη διάθεση και φωνάξτε δυνατά, «τα πάχη μου τα κάλλη μου»!