Fashion babylon

Fashion babylon

Η έλξη σοβαρών σκηνοθετών και καταξιωμένων επαγγελματιών της μόδας για την τηλεόραση, μόλις ξεκίνησε.

Όλοι θαυμάσαμε μετά μανίας τα υπέροχα νευρωτικά πλάνα της Βασίλισσας της Αμερικάνικης Vogue, Anna Wintour, που το μοναδικό πράγμα που μπορούσε να της προκαλέσει ένα κάποιο ερωτικό συναίσθημα χωρίς να απειλείται η ζωή του με την αντίδραση της ήταν τοτο κινητό της τηλέφωνο. Είδαμε έναν τρομερό σχεδιαστή, creative director στο θρυλικό γαλλικό οίκο Υves Saint Laurent να τρέμει και να δικαιολογείται σαν μικρό, φοβισμένο κοτσιφάκι καθώς παράλληλα σχεδόν χαζογελούσε από αμηχανία, καθώς θάνατος η συλλογή του ΔΕΝ είχε χρώμα!

Η nuclear Anna συνέχισε να τρομοκρατεί τον κόσμο καθώς είναι η Βασίλισσα κ όλοι-μα όλοι- την υπηρετούν! Ποτέ ξανά δεν είχε καταγραφεί κινηματογραφικά, ένα τόσο ρεαλιστικό γεγονός, για μια βιομηχανία που τα εκατομμύρια και οι εμπορικές συμφωνίες είναι είναι αντίστοιχες μόνο στο Hollywood.

Ο σκηνοθέτης που κατάφερε να καταγράψει όλα τα παραπάνω στο κλασικό και άκρως αποκαλυπτικό πλέον The September Issue, κος R.J Cutler ετοιμάζεται για την παραγωγή ενός τηλεοπτικού Docu-Reality με θέμα το χώρο της μόδας και η εταιρεία παραγωγής του δίνει carte blance για να δημιουργήσει μία σειρά που θα ανατρέψει την πολύ πετυχημένη πορεία των καταξιωμένων πια mainstream fashion realities όπως The Rachel Zoe Project, America s Next Top Model, Kell on Earth, Project Runway. Εμείς παρακαλώ να συνεχίσουμε με το Big Brother γιατί θα χάσουμε το στόρι «άνθρωπος μιλάει με δέντρο και το δέντρο απαντά»!