Η Ελένη Μενεγάκη φοράει το ίδιο μαγιό από economy brand για δεύτερη φορά

Η Ελένη Μενεγάκη φοράει το ίδιο μαγιό από economy brand για δεύτερη φορά

Και αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως αγαπάει αυτό το κλασικό σχέδιο που κολακεύει κάθε σωματότυπο.

H Eλένη Μενεγάκη σε αυτά τα σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας της στον δημόσιο βίο έχει αποδείξει πολλά πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι η αδιαφιλονίκητη τηλεοπτική της επιτυχία, η μοναδική επικοινωνία που έχει με το κοινό αλλά και η αίσθηση πως δεν ακολουθεί τη μόδα, αλλά μένει πιστή σε ό,τι θεωρεί ότι της ταιριάζει χαράζοντας τους δικούς της ενδυματολογικούς κώδικες. Έτσι το γεγονός ότι πριν από δύο ημέρες βρέθηκε στα αγαπημένα της Άχλα και στην Άνδρο φορώντας το ίδιο ολόσωμο μαγιό που φορούσε και στα Κουφονήσια τον Ιούλιο του 2018, δεν μας έκανε καμία εντύπωση. Το μπλε one-piece με την λευκή ρίγα στο ντεκολτέ και το navy style, ήταν ένα κομμάτι που είχε βγάλει το πιο δημοφιλές economy brand, το Ζara, πριν από δύο χρόνια.

Και μπορεί το ίδιο ακριβώς σχέδιο να μην υπάρχει ακόμα στα καταστήματα αλλά το design του είναι τόσο κλασικό και κομψό που δεν είναι δύσκολο να υιοθετήσουμε το look με κάποιο παρεμφερές κομμάτι, όσα χρόνια και αν περάσουν. Η Ελένη έχει αυτό το so chic ολόσωμο στην γκαρνταρόμπα της και το φοράει με την πρώτη ευκαιρία αδιαφορώντας για το αν πρόκειται για κάποιο σχέδιο που μόλις κυκλοφόρησε ή για το αν το συγκεκριμένο μαγιό ακολουθεί τα swimwear trends του 2020.

Kαι κάπως έτσι μία γυναίκα ορίζει το δικό της προσωπικό στυλ: όταν δεν υπακούει στις τάσεις αλλά στο προσωπικό της ένστικτο και υποστηρίζει κομμάτια που την κολακεύουν όσα χρόνια και αν περάσουν από την πρώτη στιγμή που θα τα αποκτήσει.
Δες επίσης: Το μαγιό της Chiara Ferragni θέλουμε να είναι η επόμενη αγορά μας

https://www.instagram.com/p/BlDHBaUhz8i