H Lourdes Leon εμφανίστηκε σε μία καμπάνια ρούχων με έναν sexy ρόλο

H Lourdes Leon εμφανίστηκε σε μία καμπάνια ρούχων με έναν sexy ρόλο

Η κόρη της Madonna μεγάλωσε. Πολύ.

«Miaou»! Όχι δεν είναι το επιφώνημα που βγάζει η γάτα αγγλιστί, είναι ένα fashion brand με retro-90s προσανατολισμό και έδρα στο Los Angeles, το οποίο συνέλεξε στις τάξεις του για την καλοκαιρινή του καμπάνια 3 It-Girls. Αυτά τα κορίτσια που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν με το αντικομφορμιστικό στυλ που βλέπεις στο παρακάτω teaser, ήταν η Paloma Elsesser (μούσα του brand σε αρκετές συλλογές), το μοντέλο Ashley Smith και η κόρη της Madonna, Lourdes. Η σχεδιάστρια του brand, Alexia Elkaim, επέλεξε αυτές τις τρεις κοπέλες πολύ στοχευμένα για το κάπως «ωμό» σεξαπίλ τους, για την ενέργεια και το coolness που αποπνέουν. Μάλιστα τις προσέγγισε μέσα από DM στο Instagram, αν δεν είναι αυτό o πιο σύγχρονος τρόπος για να οργανώσει κάποιος διαφημιστική εκστρατεία, τότε ποιος είναι;

Η Lourdes, φοράει ένα matching set και κυλιέται στην παραλία θυμίζοντας έντονα το spot των τίτλων αρχής της σειράς BH 90210. Αυτό ήταν άλλωστε το ζητούμενο για το brand, να προβάλει με τρόπο νοσταλγικό αλλά καθόλου μα καθόλου ρομαντικό, τα ρούχα του.

Φορέματα με cut outs, bustiers και midi φούστες, ρούχα σε στενή γραμμή που αγκαλιάζουν τους γλουτούς και ρετρό μοτίβα όπως μεγάλα floral και λεπτά ριγέ σε γαλάζια-λευκή απόχρωση, έχουν δημιουργήσει μία συλλογή που αν δεν είχε πρωταγωνίστρια τη Lourdes, θα έπρεπε να έχει σχεδιαστή είκοσι χρόνια πριν και να είχε τη μητέρα της. Και πάλι θα μας άρεσε πολύ!
Δες επίσης: Keanu Reeves: O grunge lover των 90s ωρίμασε και απέκτησε ένα διαχρονικά κομψό στυλ

https://www.instagram.com/p/CBygmqegh_I