Όλη η αλήθεια βρίσκεται στο Instagram του Γιώργου Καράβα

Όλη η αλήθεια βρίσκεται στο Instagram του Γιώργου Καράβα

Ποιος είναι ο νέος, γοητευτικός coach του επόμενου GNTM;

Γιώργος Καράβας (όχι Καραβάς όπως πολλοί συνηθίζουν να τον αποκαλούν παρατονίζοντας το επίθετό του): είναι ο νέος coach του GNTM 3 και ένα από τα πιο διάσημα male model που έχουν περάσει ποτέ από τη χώρα μας. Ο Γιώργος ξεκίνησε το modelling τις «χρυσές εποχές του», το 2004, όταν μπορούσε για ένα catwalk στο Μιλάνο να διεκδικήσει μεγάλες απολαβές και παραμένει, διακριτικά και πιο επιλεκτικά, στον χώρο μέχρι και σήμερα. Έχει στο ενεργητικό του μία οκταετή συνεργασία με τον περίφημο Γαλλικό Οίκο Hermes, επιδείξεις μόδας για τα shows των Armani, Jean Paul Gaultier και Vivienne Westwood, καμπάνιες και φωτογραφίσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και στην αγορά της Αμερικής (δούλεψε χρόνια με έδρα το Μαϊάμι) ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη διδασκαλεία της γιόγκα αλλά διατηρεί και κατάστημα περιποίησης νυχιών μαζί με τη σύζυγό τους, Ραφαέλα.

Με την πανέμορφη μελαχρινή γνωρίστηκαν τυχαία σε ένα κέντρο διασκέδασης και όπως λέει και ο ίδιος «ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά». Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον Φίλιππο και την Καλλιόπη, τα οποία ο νέος «συμβουλάτορας» του talent show «βάζει πάνω από όλους και από όλα». Ένα πορτφόλιο γεμάτο από εμπειρίες, συνεργασίες και εικόνες έρχεται και ισορροπεί με την περσόνα του οικογενειάρχη, του στοργικού συντρόφου και πατέρα δημιουργώντας μία φιγούρα σχεδόν πατρική για τους νέου διαγωνιζόμενους του GNTM 3.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, o Γιώργος Καράβας, δεν χρειάζεται να αποδείξει την αξία του μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Και κάτι μας λέει πως δεν θα κουραστεί να την αποδείξει ούτε μπροστά στον τηλεοπτικό….
Δες επίσης: Kορίτσια στον ήλιο! Γιατί όλες οι Ελληνίδες celebrities φοράνε ολόσωμα;