7 φωτογραφίες από το Instagram της Jlo για να δεις τι να φοράς όταν γυμνάζεσαι

7 φωτογραφίες από το Instagram της Jlo για να δεις τι να φοράς όταν γυμνάζεσαι

Ψάχνεις έμπνευση για το λουκ της προπόνησης

Αν υπάρχει μια γυναίκα που αποτελεί έμπνευση στα πενήντα της χρόνια για το σώμα που διαθέτει και για την εμμονή της με την υγιεινή διατροφή είναι η Jennifer Lopez.

Έχοντας βρει τον Alex Rodriguez στη ζωή της που είναι κι εκείνος fitness maniac, η Jlo στα 50 της μπορεί να υπερηφανευτεί πως διαθέτει ένα σώμα που θα λαχταρούσαν να έχουν και εικοσάχρονες.

Το μυστικό της είναι απλό: Προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση.

Η ίδια είχε εξηγήσει σχετικά με τον τρόπο που γυμνάζεται:

Όταν ήμουν νεότερη, είχα εμμονή με την αεροβική άσκηση όμως πλέον θέλω να γυμνάζω ταυτόχρονα το πνεύμα και το σώμα μου. Η γιόγκα μου προσφέρει την ισορροπία που θέλω».Κάποιες μέρες δεν έχω διάθεση να πάω στο γυμναστήριο. Είναι φορές που νιώθω τέλεια με το σώμα μου κι άλλες που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βρίσκω τις ατέλειες που θέλουν δουλειά.



Πέρα από το σώμα της, η Jennifer καταφέρνει να ξεχωρίζει και με το λουκ της την ώρα που γυμνάζεται. Τα μπουστάκια και τα κολάν αποτελούν αγαπημένη επιλογή της Jlo, που κάποιες φορές προτιμά την μονοχρωμία και κάποιες άλλες προτιμά κολάν με prints που αναδεικνύουν τις καμπύλες της.

Άλλες φορές αρκεί ένα jogger παντελόνι και ένα crop top με λάστιχο για να κάνει την διαφορά ακόμα και στο γυμναστήριο. Ιδού οι φωτογραφίες που θα σου χαρίσουν έμπνευση.