To φόρεμα της Kate Middleton μετουσιώνει τον καθωσπρεπισμό σε διαχρονική κομψότητα

Διονυσία Καλαποθαράκου
To φόρεμα της Kate Middleton μετουσιώνει τον καθωσπρεπισμό σε διαχρονική κομψότητα

To πουά μπορεί να είναι πολλά περισσότερα πράγματα από απλά «χαριτωμένο». Αρκεί να το φορέσεις όπως η Δούκισσα του Cambridge.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα του Cambridge φοράει πουά (και δη ασπρόμαυρο πουά) και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Η Kate Middleton έχει δείξει εδώ και χρόνια την προτίμησή της σε κλασικά patterns, όπως είναι και το floral στην liberty ή και στη «μεγαλύτερη» εκδοχή του με πιο ογκώδη άνθη, και τα polka dots φορέματα είναι μέρος της καθημερινής, ενδυματολογικής της ρουτίνας. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως κάθε φορά δεν επανεφευρίσκει νέους, πιο πρωτότυπους και πιο στυλάτους τρόπους για να τα φορέσει. Η Kate συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία του τηλεοπτικού σταθμού BBC, «Tiny Happy People», η οποία έχει ως στόχο της την ενίσχυση της γλωσσικής εξέλιξης και της επικοινωνίας παιδιών από 0-4 ετών.

Σε αυτό το πλαίσιο μίλησε χθες με τρεις οικογένειες που εμπλέκονται στο μαθησιακό project και το έκανε φορώντας μία κομψή δημιουργία της αγαπημένης της σχεδιάστριας, Emilia Wickstead. Το πουά, maxi shirt dress της είναι το μοντέλο «Anatola» και μπορείς να το βρεις εδώ με 538 Ευρώ από 1.795 Ευρώ, που ήταν η αρχική του τιμή. Το ποσοστό έκπτωσης είναι 70% πράγμα που κάνει λίγο πιο «προσιτή» και ρεαλιστική τη σκέψη να αντιγράψει κάποια το look της Middleton (λεπτομέρειες του συνόλου θα βρεις στην παρακάτω gallery).

Αυτό φυσικά μπορεί να συμβεί και χωρίς ακριβώς το ίδιο ρούχο. Ένα ασπρόμαυρο, polka dot dress, ένα ζευγάρι nude εσπαντρίγιες και ένα διακριτικό μακιγιάζ αρκούν για να δημιουργήσεις ένα ultra chic outfit που δεν υπόκειται σε εφήμερα trends αλλά αναδεικνύει τις αρχές της διαχρονικής φινέτσας και του sophisticated style. Εξαιρετική επιλογή για ακόμα μία φορά!
Δες επίσης: Δέκα -καθόλου βαρετά- σύνολα για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα σου

https://www.instagram.com/p/CCnC701lVcB