Δέκα -καθόλου βαρετά- σύνολα για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δέκα -καθόλου βαρετά- σύνολα για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα σου

H Δευτέρα γίνεται λίγο καλύτερη με δύο πράγματα: ωραίες εικόνες και ωραία ρούχα.

Bάλε στο μπλέντερ μία δόση νοσταλγίας, ένα ζευγάρι στυλάτα mules και μερικά στοιχεία δανεισμένα από το ανδρόγυνο ντύσιμο και θα πάρεις ένα καλοκαιρινό σύνολο που μόνο κοινότυπο και συνηθισμένο δεν το χαρακτηρίζεις. Πάνω σε αυτή τη θεωρία στηρίχτηκε ολόκληρη η παρακάτω gallery με τις προτάσεις μας για πρωτότυπα summer outfits που δεν παρεκκλίνουν από τους ενδυματολογικούς κανόνες του 2020, την ίδια στιγμή που δεν τους ακολουθούν και κατά γράμμα θέτοντας τους δικούς τους «όρους».

Μικρές λεπτομέρειες όπως κεντημένα αξεσουάρ, τσάντες από κοχύλια, δερμάτινες ζώνες και vintage κομμάτια συνδυασμένα με mannish ρούχα, κάνουν τα δέκα αυτά looks μοναδικά. Μπορείς να τα υιοθετήσεις εύκολα και να ξεκινήσεις αυτήν τη νέα εβδομάδα του Ιουλίου με στυλ που μόνο βαρετό δεν το χαρακτηρίζεις. Τα φορέματα είναι ιδανικά για όλα τα summer looks σου -αυτό είναι γεγονός- αλλά σε αυτήν την gallery δίνουμε έμφαση στα deux pieces και στα παντελόνια κάνοντας ταυτόχρονα και μία extra πρόταση για δυναμικές εμφανίσεις με προσωπικότητα, όλες τις εποχές του χρόνου.

Το «daily inspo» μας για σήμερα απογειώνει το urban style, έχει ρετρό αναφορές και ανυπομονούμε να το εντάξουμε στις εμφανίσεις την επόμενη περίοδο! Καλή απόλαυση....
Δες επίσης: Resort Collections 2021: Tα αγαπημένα μας σύνολα από τα πιο κομψά look books