Τα κοριτσίστικα αθλητικά είναι εδώ

Τα κοριτσίστικα αθλητικά είναι εδώ

Τέλος τα μονόχρωμα και σκούρα αθλητικά, κορίτσια βρήκαμε αυτά που μας ταιριάζουν.

Πάντα φοβόσουν να φορέσεις αθλητικά, δεν ξέρεις αν ταιριάζουν στο στυλ σου και δεν θα ήθελες σε καμία περίπτωση να μοιάζεις με αγοροκόριτσο σε αυτή την ηλικία και κυρίως σε τρομάζει η ιδέα να βγεις έξω φορώντας τα τεράστια, άκομψα αθλητικά που φοράς στο γυμναστήριο.

Τι θα έλεγες όμως αν σου παρουσιάζαμε τα πιο κοριτσίστικα και πολύχρωμα sneakers που θα βρεις στα πιο διάσημα online shops;

Δώσε στα αθλητικά μία δεύτερη ευκαιρία και συνδύασε τα φέτος το καλοκαίρι με τα κοντά σορτάκια σου και τα tank top σου.

Παπούτσι λουλουδάτο (Munich)

44286333xj_12_f

Φλοράλ print και χρωματιστά κορδόνια, τι περισσότερο να περιμένεις από ένα γυναικείο αθλητικό παπούτσι. Ιδανικό και για την έφηβη κόρη σου που τρελαίνεται για τα χρώματα.

Πολύχρωμο skate (Nike)

44271699ks_12_f

Σου αρέσει το skate και τα άνετα φαρδιά ρούχα; Διάλεξε τα skate αντρικά παπούτσια στην πιο θηλυκή εκδοχή τους και άσε του άλλος να βολεύονται με τον συνδυασμό άσπρο-μαύρο.

Pop κουλτούρα (Etnies)

44283821tn_12_f

Τρελαίνεσαι για την ποπ κουλτούρα; Φέτος θα συνδυάσεις τις κοντές jumpsuit φόρμες σου με τα τέλεια αθλητικά ως τον αστράγαλο. Ιδανικά, γιατί σου αφήνουν το περιθώριο νε πειραματιστείς με χρωματιστά αξεσουάρ.

Σικ με λίγο χρώμα (Fornarina)

44287582op_12_f

Κάνε δώρο στην μητέρα σου το τέλειο αθλητικό παπούτσι -για τις βόλτες σας στα μαγαζιά, ξέρεις- σε παλ αποχρώσεις και σε πολύ κομψό κόψιμο. Θα το συνδυάσει τέλεια με ένα απλό τζιν παντελόνι και ένα ριγέ τοπ.

80’s επιρροές (Circa)

44266520nd_12_f

Oversized τοπ, στενό παντελόνι και τα πολύχρωμα παπούτσια σου, θα θυμίζουν σαν να έχεις βγει μόλις από βιντεοταινία της δεκαετίας του 80. Το ρετρό είναι εδώ και δυνατό.

Κοραλλί νέον (F-Troupe)

44286941nv_12_f

Το πιο it trend για φέτος είναι τα νέον αξεσουάρ. Από τα γυαλιά του ηλίου και τα μεγάλα βραχιόλια στα παπούτσια και τις flip-flops. Ένα jean ψηλόμεσο σορτς και ένα boyfriend τοπ και θα είσαι η πιο In fashion παρουσία.

Τα παπούτσια θα τα βρείτε στο online shop Yoox.com