Η Kim Kardashian σχεδιάζει μία νέα σειρά εσωρούχων για εγκύους προκαλώντας αντιδράσεις...

Η Kim Kardashian σχεδιάζει μία νέα σειρά εσωρούχων για εγκύους προκαλώντας αντιδράσεις...

Η ίδια δεν διστάζει να απαντήσει, με επιχειρήματα, σε όσους υποστηρίζουν ότι αυτή η συλλογή περνάει λάθος μήνυμα στις εγκυμονούσες γυναίκες.

Η Kim Kardashian ήταν από τις πρώτες celebrities που τόλμησε να αποκαλύψει ότι το μυστικό για άψογες δημόσιες εμφανίσεις ήταν τα ελαστικά εσώρουχα, που κάνουν το σώμα να δείχνει πιο αδύνατο. Και λίγο αργότερα, η reality star λάνσαρε τη δική της σειρά shapewear και εσωρούχων με την επωνυμία «SKIMS», η οποία έχει γίνει ανάρπαστη από γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Μόλις χθες, όμως, η Kardashian αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι σε λίγες μέρες θα λανσάρει maternity collection (aka συλλογή για εγκυμονούσες), η οποία θα προσφέρει στήριξη στο σώμα των γυναικών κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη. H Kim με μία φωτογραφία προσπάθησε να δώσει ένα hint για το τι θα περιέχει η συλλογή: εσώρουχα, bodysuits και σουτιέν.

https://www.instagram.com/p/CFCtrEQAyuK

Αμέσως, η celebrity δέχθηκε έντονη κριτική στα social media με πολλούς να υποστηρίζουν ότι περνά τα λάθος μηνύματα στις γυναίκες για την αλλαγή του σώματός τους και ότι με αυτόν τον τρόπο τις πιέζει και τις αγχώνει να παραμένουν αδύνατες. «Συγγνώμη, αλλά ποιος προσπαθεί να δώσει σχήμα στο σώμα μιας εγκυμονούσας; Αυτό που χρειάζεται μια έγκυος δεν είναι να νιώθει ελεύθερη και χαλαρή; Είναι η μόνη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας που μπορεί να είναι όπως θέλει και να νιώθει άνετα για αυτό», έγραψε μια χρήστης του Twitter.

Αυτό και άλλα πολλά ήταν τα αρνητικά μηνύματα που έλαβε η Kim στο Twitter. Η ίδια, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Μέσα από το Twitter και ένα Insta story - θα το δεις στην παρακάτω gallery- έδωσε τη δική της απάντηση στους επικριτές του νέου επαγγελματικού βήματός της μιλώντας παράλληλα και για τη δική της προσωπική εμπειρία στην εγκυμοσύνη της.

Διάβασε ακόμα: 3 στυλ παπουτσιών που θα σε βολέψουν πολύ το φθινόπωρο