Tα πιο stylish sneakers της σεζόν έχουν την υπογραφή της Reebok και του Οίκου Maison Margiela

Tα πιο stylish sneakers της σεζόν έχουν την υπογραφή της Reebok και του Οίκου Maison Margiela

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία μεταξύ του πρωτοπόρου Sportswear Brand και του Γαλλικoύ Haute Couture Oίκου είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 23 Σεπτεμβρίου.

H Reebok και ο οίκος υψηλής ραπτικής Maison Margiela ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασία τους, η οποία έρχεται να ξεπεράσει τα όρια του footwear.

A
B

Η συνεργασία της Reebok με τον γαλλικό οίκο κάνει το ντεμπούτο της στις 23 Σεπτεμβρίου με το λανσάρισμα του συλλεκτικό sneaker Tabi Instapump Fury, ενώ η κυκλοφορία των επόμενων μοντέλων έχει ήδη προγραμματιστεί για το 2021. Το Tabi Instapump Fury παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2020 στο show Άνοιξη / Καλοκαίρι του οίκου Maison Margiela, κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις.

Ο John Galliano, ο οποίος έχει αναλάβει την δημιουργική διεύθυνση του οίκου ήθελε να ανοίξει έναν διάλογο μεταξύ του επαναστατικού sneaker Instapump Fury της Reebok και του θρυλικού «δίχαλου» παπουτσιού του γαλλικού οίκου. Οι δύο εταιρίες αναφέρουν ότι το Tabi Instapump Fury είναι το statement sneaker για την εποχή της κυβερνο-βιομηχανικής επανάστασης και βασίζεται στον τρόπο που η Maison Margiela αντιλαμβάνεται τη σχέση του ανθρώπου με την τεχνολογία στην ψηφιακή εποχή.

D

Το Tabi Instapump Fury θα κυκλοφορήσει με τακούνι (Tabi Instapump Fury Hi), σπάζοντας τα καθιερωμένα, αλλά και σε flat (Tabi Instapump Fury Lo). Το Tami Instapump Fury θα κυκλοφορήσει αρχικά αποκλειστικά στο Maison Margiela Crosby Street Concept Store στη Νέα Υόρκη, ενώ από τις 23 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμο και στα Reebok.com και MaisonMargiela.com, καθως και σε επιλεγμένα καταστήματα Maison Margiela.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 φθινοπωρινά φορέματα για να ξεκινήσουμε με στυλ τη νέα σεζόν

#MaisonMargielaxReebok