Η κόρη της Kate Moss έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Οίκου Miu Miu

Μαρία Ροδίτη
Η κόρη της Kate Moss έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Οίκου Miu Miu

Η 18χρονη Lila Grace Moss άνοιξε και έκλεισε το show του Ιταλικού Fashion House.

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο φαίνεται ότι θέλησε να «κλείσει» την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού η Miuccia Prada, επιλέγοντας τη Lila Grace Moss να ανοίξει και να κλείσει το show του Οίκου Miu Miu για τη σεζόν S/S 2021. Μόλις μία εβδομάδα μετά την ενηλικίωσή της, η κόρη της Kate Moss έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα χθες βράδυ εντυπωσιάζοντας όσους παρακολουθούσαν μέσω βίντεο το ψηφιακό show.

Η Lila Grace Moss φόρεσε στην εναρκτήρια εμφάνισή της μαύρο blazer με καπιτονέ φούστα, ακολούθησε ένα σιέλ baby doll dress και στο «κλείσιμο» του show εμφανίστηκε με ένα στολισμένο halter neck top με mini φούστα. Όσο για το γεμάτο αυτοπεποίθηση περπάτημά της στο catwalk; Μας έδειξε ξεκάθαρα ότι ξεκινά να ακολουθεί πιστά τα επαγγελματικά χνάρια της μητέρας της, η οποία εξίσου στα 18 της χρόνια περπάτησε για πρώτη φορά στο runway των Dolce & Gabbana, το 1992.

Η Lila συγκινήθηκε αρκετά με αυτό το νέο και μεγάλο επαγγελματικό της βήμα με αποτέλεσμα να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο από την επίδειξη μόδας γράφοντας στη λεζάντα: «Miu Miu S/S 2021. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου σε αυτό το ονειρεμένο show».

https://www.instagram.com/p/CGAirpmgw8d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τότε που υπέγραψε στο Kate Moss Agency της μητέρας της, η Lila Grace Moss έχει καταφέρει να κάνει αρκετά σημαντικές δουλειές στο χώρο της μόδας. Έχει ήδη φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο της Vogue Italia, του περιοδικού V και του Dazed (ο πατέρας της, Jefferson Hack, είναι συνιδρυτής και διευθυντής του Dazed Media), ενώ έχει λάβει μέρος και σε καμπάνιες της Miu Miu και του Marc Jacobs Beauty. Αυτή, ωστόσο, ήταν η πρώτη της πασαρέλα σε runway και Εβδομάδα Μόδας και από ό,τι φαίνεται η παρουσία της θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.



Διάβασε ακόμα: #Styleinspo: 10 σύνολα με ankle boots που μπορείς να φοράς όλο το φθινόπωρο