Ωραίο δεν θα ήταν να μεταφέρεις τον καφέ σου σε αυτήν την custom θήκη ποτηριών;

Sabine Camhi
Ωραίο δεν θα ήταν να μεταφέρεις τον καφέ σου σε αυτήν την custom θήκη ποτηριών;

Kαθημερινά πράγματα γίνονται Designer αντικείμενα σε αυτόν τον λογαριασμό στο Instagram

kathimerina pragmata se designer antikeimena

Κατά καιρούς, είμαστε αρκετά τυχεροί να βρούμε λογαριασμούς μόδας στο Instagram που μας δείχνουν κάτι εντελώς καινούργιο και συναρπαστικό. Έτσι κάνοντας scroll πρόσφατα ανακαλύψαμε τον απίστευτα δημιουργικό λογαριασμό @dimda_, και έπρεπε να κάνουμε like και follow αμέσως.

Ο Daisuke, δημιουργός από την Ιαπωνία, παίρνει είδη οικιακής χρήσης, όπως βαμβακερές μάσκες προσώπου και δίχτυα συσκευασίας για φρούτα και τα μετατρέπει σε αντικείμενα με μονογράμματα, όπως τσάντες Prada και Dior. Έχει δημιουργήσει επίσης ένα πακέτο takeaway Hermès, μια θήκη καφέ/τσαγιού Dior και ένα πορτοφόλι Fendi σε σχήμα τουαλέτας.


https://www.instagram.com/p/CEo4BAOlwUT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CGH8IUAlFbL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CClkOJKFU8n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ασχολείται εδώ και τρία χρόνια με αυτό και έχει σχεδόν 60.000 followers. Μια σχετικά πρόσφατη ανάρτηση του είναι μια θήκη καφέ Louis Vuitton που έχει πάρει 20,737 likes ως τώρα και τα σχόλια είναι πάρα πολύ θετικά.

Από τις αγαπημένες του δημιουργίες είναι οι καουμπόικες μπότες που έφτιαξε με πακέτο από νοτιοκορεάτικα noodles.


https://www.instagram.com/p/CDlxHqqFt4X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δουλειά του Daisuke επικεντρώνεται στην βιωσιμότητα αφού τα υλικά που χρησιμοποιεί για να φτιάξει τα πολύ δημιουργικά αντικείμενα του είναι ανακυκλωμένα. Ο influencer κρατάει πολλές συσκευασίες και θέλει να κάνει κάτι από πράγματα που αλλιώς θα πετιόντουσαν. Λέει πως βρίσκει ομορφιά και εμπνέεται από την καθημερινή ζωή.

Δεν σκοπεύει να πουλήσει τις δημιουργίες του προς το παρόν αλλά μπορείς να του στείλεις email στο dimda.210@gmail.com.

Η δουλειά του Daisuke είναι αναμφισβήτητα cool και είναι απλώς ένα παράδειγμα από αρκετούς εξαιρετικά δημιουργικούς ανθρώπους που επεξεργάζονται ανακυκλωμένα και vintage κομμάτια. Η Cierra Boyd (@friskmegood), η All Amin (@haramwithsugar), και η Graci Pepworth (@gracipeps) είναι τρείς σχεδιάστριες που δημιουργούν παρόμοια πράγματα. Και οι τρείς τους δημιουργούν εντυπωσιακά, μοναδικά σχέδια χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα αθλητικά από την Balenciaga, την Nike και την New Balance.


https://www.instagram.com/p/CFNQUE2hryF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες επίσης: Το print με το φεγγάρι που φοράνε οι αδελφές Jenner φαίνεται κάπως γνωστό