Micro-trend: Οι δερμάτινες τσάντες με την folklore λεπτομέρεια είναι ό,τι πιο ιδιαίτερο είδαμε φέτος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Micro-trend: Οι δερμάτινες τσάντες με την folklore λεπτομέρεια είναι ό,τι πιο ιδιαίτερο είδαμε φέτος

Οι δερμάτινες τσάντες με υφαντό χειροποίητο ιμάντα συνδυάζουν την κομψότητα με την bohemian αισθητική.

vinge duo tsantes

Η Vinge Project, το ελληνικό fashion brand, που έχουμε ξεχωρίσει για τα τσάντες θαλάσσης, δεν μας αποχαιρέτησε μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το αντίθετο, φέτος μας συστήνει τη νέα του σειρά, Vinge, και μας παρουσιάζει μία πιο formal εκδοχή των all day bags. Mέσα από τον minimal σχεδιασμό των backpack, των shopper bags και των totes, βλέπουμε σε αυτήν τη νέα collection την άνθιση ενός micro-trend που θα κάνει πιο ενδιαφέροντα τα αξεσουάρ μας και τον φετινό χειμώνα. Οι δερμάτινες τσάντες Vinge δεν «βασίζονται» μόνο στα πολυτελή υλικά κατασκευής τους, στο attidute και στην άνεση που προσφέρουν σε όποια τις κρατάει.

Η νέα συλλογή αποτελείται από δερμάτινες τσάντες σε basic φόρμες που ταιριάζουν στην αισθητική κάθε δυναμικής γυναίκας, προσθέτοντας κομψότητα στην καθημερινότητά της ενώ παράλληλα κρύβουν και μία boho έκπληξη... τον υφαντό χειροποίητο ιμάντα τους που κατασκευάζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για την εταιρεία.

vinge megali tsanta

Το ethnic στοιχείο πάνω στη δερμάτινη βάση της τσάντας είναι ο ορισμός του «mix&match» και στα αξεσουάρ και παράλληλα είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχουμε δει τελευταία στην κατηγορία «all day bags». Ένα τέτοιο κομμάτι συνδυάζεται με όλα τα στυλ ρούχων και μπορείς με ευκολία να την κρατάς από το πρωί μέχρι το βράδυ (ελπίζουμε σύντονα να βγούμε από την καραντίνα και αυτές οι εναλλαγές στην ώρα να έχουν όντως σημασία).

Τέλος, το made in Greece brand ολοκληρώνει τις προτάσεις του για τον φετινό χειμώνα ανοίγοντας μονοπάτια για τη δημιουργία στιγμών, συνδυάζοντας τη χαλάρωση, την ευεξία, τη συγκέντρωση και την προσωπική φροντίδα μέσα από τη νέα του «Athleisure Line». Ταυτόχρονα μας εισάγει στον κόσμο του «High Vibe Living» δημιουργώντας μία σειρά κεριών σόγιας σε πέντε υπέροχες μυρωδιές, Gardenia, Sweet Fig, Green Tea, Sandalwood, Cinnamon και φέρνοντας έτσι την εκλεπτυσμένη αισθητική του brand όχι μόνο κοντά σε εμάς, αλλά και στον χώρο μας.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 πολύχρωμα φορέματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση